Зворушливі привітання з Великоднем до сліз

Зворушливі привітання з Великоднем до сліз

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Від щирого серця хочу привітати зі світлим, прекрасним християнським святом – Великоднем! Бажаю, щоб Господь дав Вам за все, про що просите. Нехай серце наповнюється любов’ю, добротою, милосердям і смиренністю. Бажаю з міцною вірою переносити всі негаразди, радіти тому, що маєте, і бути задоволеним своїм життям!

Христос Воскресе! Бажаю кожному з вас допомоги Божої, радості духовної і благополуччя! Сердечно вітаю з цією невимовною радістю і торжеством любові Христа до світу, яку Господь дарував нам, «смертю смерть подолав і тим, що в гробах, життя дарував». Бажаю миру, щастя, благополуччя, душевного спокою і божественної теплоти вам, вашим родинам, всім вашим близьким!

Поздоровляю з Пасхою і кажу радісно – Ісус Воскрес! Так нехай і твоє серце зрадіє, нехай добра надія і вірне щастя увійде в твій будинок, нехай буде чистим і великим це свято, нехай допомагає тобі Бог в благих справах і цілях. Бажаю міцного здоров’я, справжнього кохання і світу.

Нехай Господь оберігає тебе від бід, а спокій і радість ніколи не покидають твій будинок. Миру і благодаті тобі і твоїм близьким в день світлого Христового Воскресіння! Міцного здоров’я, здійснення всіх бажань, взаєморозуміння і любові!

У цей світлий день, велике свято Пасхи шлю свої теплі побажання здоров’я і миру, великодушності і благополуччя. Нехай Бог допомагає у важку хвилину, нехай життя щасливим річкою біжить, нехай душа буде вільною і відкритою, а серце чуйним і добрим.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес! – з цими словами зустрічаємо ми сьогодні це благодатне великодній ранок. Хочу побажати щоб таке прекрасне ранок було кожен день – з добрими думками, благими намірами, смачною паскою і таким радісним настроєм. Нехай Господь простить усі гріхи в цей день, вилікує душі від туги і печалі, і вселить у кожного надію на добро. Щоб жодне серце не було самотньо і нещасно. З паскою!

Back to Top