Кращі привітання з Великоднем

Кращі привітання з Великоднем

Ми зробили добірку оригінальних привітань з Великоднем своїми словами, до сліз. Даруйте своїм близьким гарний настрій.

Христос Воскресе! У цей світлий і чистий свято бажаю в Ваш будинок добра і благодаті. Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою – мирне і ясне небо, а поруч – надійні і вірні друзі. Бажаю, щоб Великдень принесла Вам теплоту і радість в серце. Нехай Господь дарує Вам свою любов і міцну віру всередині. Зі святом!

Воскрес Христос! І довів нам усім, що він великий. Він віру людям подарував, яку кожен повинен трепетно ​​зберігати в своєму серці. Нехай велика жертва Христа ніколи не виявиться марною, живіть з любов’ю в душі, світлом в очах і чистотою в помислах. Несіть по життю тільки добро і робіть правильні вчинки. Сам господь стане вашим помічником, захисником і наставником. Зі світлим святом Великодня!

Вітаю зі святом Пасхи! Бажаю, щоб в житті було більше світла, любові, людського тепла і взаєморозуміння, підтримки та благих справ. Нехай душа очиститься, і ніяка скверна не відвідати рідний дім. Щастя і благополуччя!

У свято Пасхи хочемо побажати відмінного самопочуття, гарного настрою, приємній компанії, здорових рідних, задоволених дітей і надійних друзів.

Бажаю всім, в день Світлого Великоднязнайти сили для втілення власних бажань і щедро поділитися своєю добротою з оточуючими вас людьми. Нехай милість Христа допомагає справлятися з труднощами, вказує правильний шлях і не дозволяє злобі зародитися в вашому чуйну і добре серце. Любові і заслуженого достатку! Вітаю вас з цим великим днем. Христос Воскрес!

З великим святом Світлого Великодня! Нехай Ангел зберігає від негараздів, а благодать не покидає серця. Бажаю чудес, весняного тепла, процвітання і миру. Христос Воскрес!

Христос Воскресе! А значить настав найважливіший християнське свято – Великдень! До нього і привітання. Нехай сьогодні доброта і Божа благодать доторкнуться до вас промінчиком весняного сонця. Душа хай не знає занепокоєння, все погане залишиться в минулому, а попереду чекає тільки успіх, благополуччя і достаток!

Христос Воскрес! Нехай душу вашу наповнить благість, любов переповнює серце, відчуття ж нескінченності життя окриляє. Нехай Ангел Хранитель надійно тримає вас на своїх долонях і наближає до щастя істинного, а ви радійте і славте Бога з ним!

У цю Великдень хочу від усього серця побажати вам величезного здоров’я на довгі роки, невтомного оптимізму в будь-якій ситуації, більше приємних подій. Радійте кожному дню, даруєте увагу своїм коханим людям і говорите їм добрі слова. І не забувайте, що вас дуже люблять!

Back to Top