Гарні привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Гарні привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Ми зробили добірку зворушливих привітань з Великоднем у прозі. Даруйте своїм близьким гарний настрій.

Христос Воскрес! Він воскрес для всього людства. Бажаю, щоб в цей світлий добре свято у вашому серці воскресли нездійснені мрії, втрачені надії і віра в краще. І як Господь освітлює Великдень, так нехай освітить всю вашу життя, щоб із вами в усьому і допоможе жити. Будьте щасливі!

Сьогодні я хочу привітати вас з дивовижним, теплим, чудесним днем ​​- святом святої Пасхи! Нехай ваші душі, як і сьогоднішня весна, вдихнуть пасхальне тепло і відродяться чистими, теплими, радісними! Оновлення та перемогу над смертю дарує нас цей день! Так нехай буде з вами свята благодать і любов! Христос Воскрес!

Сьогодні великий день – день Воскресіння Христа! Ставайте добрішими до своїх близьких, нехай радість, милосердя огорнуть ваші серця, нехай Господь вам допомагає у всіх починаннях. Нехай у вашій родині не буде місця бід і нещасть, хвороб і сварок, ненависті і неприязні, а оточують вас тільки любов, взаємопідтримка і взаєморозуміння.

Вітаємо Вас зі Світлим Великоднем! Бажаємо миру, добра, любові, душевного спокою та благополуччя! Нехай ваш вогнище завжди гріє любов, близькі будуть поруч, все очікування неодмінно справдяться, а заповітні мрії і бажання обов’язково збудуться! Вітаємо зі святом! Нехай ангел закриває своїм великим, надійним крилом від усіх негараздів, думки нехай будуть світлі, нехай щастя в дім приходить з кожним світанком. А життя наповниться яскравими подіями, чесними друзями, позитивним настроєм, приємними відчуттями.

Нехай від весняного повітря, наповненого ароматом свіжих пасок, у вас закрутиться голова від щастя. Нехай дзвін у Світлу Пасху змусить вас тепло посміхнутися, подивитися на небо і подякувати Отця, Сина і Святого духа, в молитві, за радість існування на цій планеті і за можливість бути причетними до світла і добра. Христос Воскрес!

Воістину Воскрес! Бажаю сімейного довголіття, особистісного зростання, процвітання в обраній професії, безжурного настрою і відмінного самопочуття.

Вітаю зі Світлої Великоднем! Сьогодні прийнято обіймати один одного і цілувати триразово. Бажаю в цей чарівний день, щоб добрий Ангел-Хранитель уклав тебе в свої теплі обійми, а щастя, здоров’я і любов відобразили на твоїх щоках свої поцілунки.

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Back to Top