Щирі привітання з Великоднем своїми словами

Щирі привітання з Великоднем своїми словами

Ми зробили добірку привітань з Великоднем . Даруйте своїм близьким гарний настрій.

Великдень нам подарувала надію! У цей день відбулося велике чудо – воскрес Христос і приніс на землю людям благу радість. Так будемо ж терпиміше, щире і добрішим по відношенню один до одного. Нехай Господь обов’язково благословить нас на добрі справи і вчинки! Зі святом!

Христос Воскрес. Від душі вітаю зі святом Пасхи і хочу побажати всього самого доброго, світлого, ніжного, радісного, прекрасного. Нехай буде здорова вся твоя родина, нехай лунають дзвінкі веселі голоси по всьому твоєму дому, нехай тільки любов і щастя займають все твоє серце!

Здрастуй Світле Воскресіння Христове – найголовніше християнське свято. Нехай великодні яйця на вашому столі стануть символом щастя і доброти, а паску з печі – символом достатку і благополуччя! Миру, вам, душевного тепла і процвітання. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою великої! Нехай наш Господь очищає вашу душу і не дає оселитися в ній заздрості, злості і ненависті. Нехай ваша віра одухотворяє вас, приносить радість і умиротворення. Ставайте з кожним днем ​​лише добрішими і миролюбні. І нехай ваше серце ніколи не турбують образи і печалі.

Настала велика Пасха! Я бажаю тобі, що це світле свято відвів від тебе будь-яке лихо, і дав хороших друзів і подруг, багато-багато здоров’я, щастя і великої любові. Христос Воскресе!

Вітаю з торжеством всіх християнських душ, з Великоднем! Ясновельможного відзначення свята, розговіння по повній програмі, але в розумних межах 🙂

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Христос Воскрес. І з цього дня в світ прийшла благодать, радість, надія. Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю щасливого довгого життя з вірними друзями, з щирою любов’ю, з невтомною вірою, з доброї мрією, з міцною сім’єю, з бравою удачею, з прекрасним настроєм!

Привіт! З Великоднем вас вітаю! І бажаю в це свято тільки щастя і здоров’я вам і всій вашій родині, нехай підуть геть погані думки, а в душі нехай завжди буде мир і спокій. Зі святом!

Back to Top