Кращі привітання з Великоднем

Кращі привітання з Великоднем

Нехай це святе свято поселить в серцях радість і теплоту, принесе в домівку мир, благополуччя і щастя, подарувати здоров’я і душевну рівновагу. А головне очистить серце від усього того, що обтяжує.

Вітаю зі святом Пасхи, і в цей чудовий світлий день хочу побажати здобних і смачних пасок з печі, красивих писанок в кошику, великий і радісною надії для душі, бажаних гостей і улюблених людей за столом. Нехай разом з Великоднем прийде щастя на поріг, нехай в твоєму домі завжди панує благодать і затишок.

У найкрасивіших і найсвітліше воскресіння в році, від усієї християнської душі, радий привітати Вас з цим, воістину добрим святом. Вітаю вас з Великоднем!

Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

Зі святом Світлого Великодня! Нехай в твоїй душі розквітнуть квіти щастя, подяки, віри і доброти. Не дарма Христос віддав своє життя, щоб всі ми жили в гармонії один з одним. Смачного паски тобі і багатого пасхального застілля! Христос Воскрес!

Сердечно і молитовно вітаю Вас і Ваших близьких з Пасхою Христовою – великим днем, що має назву Церквою «Святом Свят і Торжеством з Торжеств»! Щиро бажаю поновлення духовних і тілесних сил, довголіття і допомоги Воскреслого Спасителя! І нехай Христос завжди перебуває в Вашому серці Вірою, Надією та Любов’ю, множачи добрі справи та починання! Христос Воскресе!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Христос Воскрес. Вітаємо зі святом Великодня. Бажаю, щоб у твоєму житті завжди горіло світло блага, щастя, радості, надії і удачі, бажаю, щоб Бог не залишав тебе в біді, бажаю, щоб кожен день в твій будинок і в твоє серце приносив тільки добро, щирість, натхнення, достаток і світ.

Вітаю з паскою! У цей день ми намагаємося говорити тільки хороші слова тим, хто нам дорогий, і думати тільки про найвищому і світлому. Так нехай наші старання і наша віра в чудо не залишаться забутими і будуть винагороджені щастям і радістю життя! Нехай збудуться мрії і серце окрилить задоволення від того, що щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Back to Top