Щиросердечні привітання з Водохрещем до сліз

Щиросердечні привітання з Водохрещем до сліз

Щиро і сердечно вітаю Вас з Хрещенням Господнім, великим християнським святом! нехай цейдень змиє своєї свяченою водою всі проблеми і прикрощі в вашому серці, принесе оновлення, фортеця тілесну і духовну, любов і гармонію в сім’ї!

Вітаю тебе з великим святом очищення, бажаю всього самого світлого, чистого і доброго. З Хрещенням Господнім.

Вітаю з Хрещенням Господа! Нехай в цей світлий, божественний день, змиються всі нещастя і знегоди, а з чистою водою, прийде чиста, наповнена Божою благодаттю життя. Нехай з цього дня кожен будинок знайде спокій, життєрадісність, здоров’я і благополуччя. Нехай у серці кожної людини запалиться полум’я щирості, любові і доброти, а всі труднощі і біди згорять як попіл і випаруються назавжди.

Сьогодні святе свято, дуже світлий і радісний день! Скоріше в святу воду пориньте. Нехай ця вода змиє з вас всі негаразди і прикрощі, печалі і біди. Нехай вам супроводжують тільки благополуччя і щастя, успіх і душевний спокій. Бажаю вам миру і любові у ваших будинках з Хрещенням Господа вас!

У день Хрещення Господнього хочу від усього серця побажати без втоми і сліз, без тривоги і печалі йти по життю дорогою щастя і любові, не припиняючи вірити і сподіватися, не забуваючи цінувати, що маєш, і радіти життю.

Вітаю з Хрещенням Господнім. В цей християнський свято хочу побажати всього самого святого і небесно-світлого. Нехай підуть страхи і не будуть душити проблеми, в душі настане згода, а в голові будуть з’являтися тільки добрі помисли!

Бажаю в цей святий день щоб оздоровилися тіло, думки і душа. Щоб на світанку разом з цілющою водою змилися все погане, хвороби, смутку і переживання. Бажаю щоб серце відкрите було для добра, для віри, для Бога. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням. Бажаю зануритися в ополонці і отримати заряд бадьорості, здоров’я, енергійності і гарного настрою на цілий рік вперед!

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.

Back to Top