Короткі привітання з Водохрещем у прозі

Короткі привітання з Водохрещем у прозі

Ми зробили добірку зворушливих коротких привітань з Водохрещем українською. Даруйте своїм близьким гарний настрій.

З Хрещенням Господнім вітаю всіх прихожан і хочу побажати вихованості, толерантності, співчуття і совісності!

У великий і світлий свято бажаю чистих думок і збуваються очікувань, непорушною віри і міцного здоров’я. З Богоявленням Господнім!

З Хрещенням! Нехай вода вимиє тіло від хвороб, голову – від поганих думок, а душу – від смутку. Здоров’я, Божої благодаті, радості і добра!

Нехай господь ніколи не залишає твій будинок, тебе і твоїх близьких. Бажаю щастя, міцної віри і чистих думок. З Хрещенням!

Хрещення Господнє нехай залишить теплі спогади в серці кожного, хто поруч з тобою. Нехай воно наповниться любов’ю і повагою до цього світлого дня. Вітаю!

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай з цим святим православним святом, в твій будинок увійде благодать Божа!

Господь Бог послав на землю таке чудо. Нехай він його зберігає в своїх руках. Бажаю чистої любові і щастя. З хрещенням вас!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

У день таїнства Хрещення Господнього, нехай зійде в твій будинок мир, спокій, благодать. А свята вода віднесе з собою всі проблеми, печалі і тривоги, нехай Господь надихає на нові справи! Зі святом!

В хрещення Господнє бажаю міцного здоров’я дітям, терпіння батькам і турботи ближніх. Нехай ангел-охоронець береже вашу сім’ю і ваш будинок!

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю знайти компроміс з собою, любити навколишній світ, вірити в краще і бути відкритими!

Нехай Водохресний негода виморозити всі жалі і біди, а залишиться лише найнеобхідніше для щасливого життя – взаємна, нестримна, красива любов.

Нехай крижаною водою змиє всі хвороби, все страхи, все сумніву. Нехай мороз зруйнує всі тривоги і допоможе з новими силами ступити на вірний шлях.

Нехай Хрещення Господнє освітить весь Ваш будинок світлом яскравим і добром. Нехай ангел вкаже вірний шлях і стане вірним другом Вашій дитині. Береже Вас Бог!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю наважитися зануритися в иордань і пізнати святе просвітлення! Миру, добра і любові вашій хаті!

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

Back to Top