Щиросердечні привітання з Водохрещем до сліз

Щиросердечні привітання з Водохрещем до сліз

Вітаємо з Господнім Хрещенням! Нехай у Вашому житті все буде чисто, чесно і гладко. Нехай всі гріхи, недомовки, пролиті сльози забере священна вода, і наповнить Вас міцним здоров’ям, щастям і готовністю йти до нових звершень.

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

Дозвольте Вас привітати в день великого свята – Водохреща Господнє! Нехай мир і благодать приходить у Ваш будинок. Нехай свята вода змиє весь недуга і подарує міцне здоров’я всієї Вашої сім’ї. Нехай на серце і в душі в цей день буде радісно, ​​тепло і легко. Нехай ніколи не залишає Вас віра, надія і любов. Дай Вам Бог щастя, радості, мудрості і красиве кохання. Нехай завжди буде до Вас прихильна доля.

Сьогодні, коли за вікном ядреная холоднеча і пронизливий вітер, нам радісно, ​​тепло і спокійно. Адже Хрещення Господнє – дуже древній, добрий і символічний церковне свято. Нехай в ці суворі морози тепло Божої благодаті, відігріє наші прозябшій в мирську суєту душі.

У день Господнього Хрещення бажаю, щоб Всевишній був до тебе милостивий, добрий і об’єктивний. Нехай його вказівки не завжди очевидні, але завжди справедливі!

В цей великий день бажаю, щоб на вас зійшло благословення Господнє.Нехай водохресна вода змиє всі турботи і тривоги, а в серці оселяться любов і радість.

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!

З Хрещенням! Нехай вода вимиє тіло від хвороб, голову – від поганих думок, а душу – від смутку. Здоров’я, Божої благодаті, радості і добра!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім і хочу побажати тільки самого кращого, щоб удача і везіння ніколи не поверталися до тебе спиною, а щастя і здоров’я завжди йшли поруч з тобою по життю! Бажаю тільки позитиву, удачі, добра і радості!

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітання з Водохрещем своїми словами

Вітаю З Хрещенням Господнім! Нехай всі твої гріхи змиються. В замін цього даруй людям доброту і тепло. Бажаю бути здоровим, мудрим і коханою людиною! Нехай запал і сили ніколи не покидають тебе, а навпаки тільки збагачують!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

Back to Top