Щирі Різдвяні привітання у прозі, до сліз

Щирі Різдвяні привітання у прозі, до сліз

Сестричка, вітаю з Різдвом Христовим! Нехай мороз буде лише погодою і на душі його ніколи не буде! Бажаю, щоб зірки вказували тобі вірний шлях і з тобою по життю завжди був ангел-хранитель!

З Новим роком і Різдвом вітаю! Дуже щиро бажаю веселих свят і неповторних емоцій, новорічного настрою і різдвяних чудес, будьте добрими душею і щирими. Бажаю вічної любові і успіхів на роботі і в сім’ї.

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

Друже, я тебе вітаю з Новим роком! Бажаю тобі в це світле свято, щоб Бог завжди був з тобою, щоб ти продовжував свій життєвий шлях, не знаючи злих бід і перешкод, щоб душа твоя завжди була відкрита для щастя і любові, щоб серце з трепетом піклувалася про близьких і рідних!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!

Нехай Різдвяна зірка вкаже Вам вірну дорогу і принесе тепло в Ваш дім! Будьте здорові, вірте в диво і прославляйте Христа.

З Різдвом Христовим я всіх вітаю! В цей потаємний годину я вам всім бажаю, бути благословенними, здоровими, щирими і чистими перед друг – іншому. Щоб в кожній родині і будинку панував мир і спокій, а чудо було гостем частим! Любіть, цінуйте і радійте життю тут і зараз. І нехай в нашому світі добро завжди перемагає зло і у нас над головою буде яскраве сонце надії і мирне небо. З Різдвом Христовим всіх нас!

Дорогий мій колектив! Нехай різдвяне тепло зігріває вас і дарує надію на чудове майбутнє. Відкрийтеся нових звершень, успіху і підкорення вершин. Нехай морози не зможуть перешкодити вашій активності та плідної праці. Посміхніться прекрасного майбутнього, і вона не змусить себе чекати!

Back to Top