Різдвяні привітання до сліз

Різдвяні привітання до сліз

Ми зробили добірку щирих Різдвяних привітань своїми словами. Даруйте своїм близьким гарний настрій.

Різдво – свято любові і тепла. Нехай серце перейметься співчуттям, зігріває тих, кому сумно, подарує любов, а вона додасться і повернеться! Зі святом вас!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом тебе, мій головний і дорогий, мій улюблений і рідний чоловік! Бажаю тобі гордо і сміливо перегортати сторінку за сторінкою свого життя! Бажаю високих результатів і бажаних результатів в будь-якому твоєму справі! Бажаю різдвяних надій і добрих звершень! Бажаю вічного вогню нашої любові і щасливого биття сердець!

Вітаю вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай Немовля Христос наповнить наші душі міцною вірою, щирою радістю і гарячою любов’ю, дасть сили творити добрі справи і захистить від усяких бід і напастей. Нехай світло Христове осяє все наше життя і не дасть нам збитися з правильного шляху!

Подруженько улюблена, з Різдвом тебе! Нехай це свято навіє щастя в твою душу і вселить світлу надію. Дорога моя, бажаю різдвяної казки і доброго дива, яскравого світла і теплоти рідних сердець, величі любові, миру і благодаті!

Вітаю тебе з Різдвом! Нехай Господь береже тебе і завжди допомагає! Зараз початок року, ми все будуємо плани, надії. Я сподіваюся, що з Божою допомогою ми з тобою будемо багато спілкуватися! Тоді рік точно буде хороший!

Таке гарне привітання точно порадує всіх ваших близьких людей. А якщо ви будете відзначати це свято з друзями? Тоді логічно, що привітання потрібні трохи інші

Вітаю з наступаючим Різдвом Христовим! Хочу побажати достатку, міцного здоров’я, щирих посмішок, щоб кожна хвилина була сповнена радістю і щастям. Нехай це свято принесе тобі тільки кращі моменти, які залишаться в пам’яті на все життя.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! Нехай бог дасть тишу і відпочинок солдатам! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Різдвяного щастя в наші будинки! Щоб затишок і спокій ніколи не покидали наші сім’ї. Нехай Христос піклується і допомагає кожному з нас, вселяючи в наші душі свою любов. Щоб небесна благодать оселилася в людському серці і зоряні промені світла ніколи не згасали в наших очах.

Back to Top