Щирі Різдвяні привітання у прозі, до сліз

Щирі Різдвяні привітання у прозі, до сліз

З Різдвом вітаю тебе, дорогий мій чоловік! Нехай це свято міцної віри і світлої надії подарує нам благодать і щастя, нехай твоя душа сповнена буде радості, а серце – щирих почуттів. Бажаю достатку в житті, впевненості в діях, благородства у вчинках і доброї удачі в дорозі!

Дорогий друже, прийми мої вітання з Різдвом Христовим. Це свято відзначається особливою добротою, світлом і теплом. Я від щирого серця бажаю тобі щастя, успіхів, удачі у всіх твоїх починаннях. Нехай всі бажання здійсняться, зі святом!

Улюблений, з тих пір, як ти з’явився в моєму житті, я знайшла посмішку і віру в любов, ти наповнив моє серце любов’ю і миром, а моє життя щастям. Нехай це Різдво додасть нам прекрасних почуттів і благословить наш союз назавжди, а щастя і удача дозволять нам зберегти дух Різдва протягом всього року. З Різдвом, коханий!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

З Різдвом, подруга. Бажаю краси і розкоші, щастя і любові, удачі і благополуччя, успіху і натхнення, достатку і чарівності, доброти і світу, віри і надії, радості і сил, сміливості і мудрості, чудес і чарівництва!

Нехай благословення огорне ваш будинок. Нехай в ньому сьогодні буде дух Різдва, аромат частування і радість свята.

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю запалити у своєму серці яскраву зірочку доброти і любові, і нехай вона світить завжди. Миру і здоров’я тобі і дорогим тобі людям!

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю надійного світлого ангела за твоєю спиною, доброї надії і щастя в твоєму серці, благополуччя і удачі на твоєму шляху, любові і розуміння в твоїй родині, добра і миру в твоєму домі. Нехай Бог береже тебе і твоїх близьких.

Нехай в твоїх прекрасних очах завжди горить вогник добра і любові. Нехай цей вогник, як полум’я різдвяної свічки, зігріває серця твоїх близьких. Бажаю, щоб навколо тебе завжди було добро і розуміння, повагу і щирість, благополуччя і щастя. Нехай всі Анголи допомагають тобі в твоїх добрих справах і оберігають від невірних вчинків. З Різдвом!

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

Різдвяні привітання своїми словами

Привітати на Різдво українською мовою

Back to Top