Гарні привітання з хрестинами українською

Гарні привітання з хрестинами українською

З крестинами! Вітаю вас, з таким важливим для вашого дитинчати днем. Бажаємо, щоб вашу родину завжди оберігав ангел-хранитель. Бажаємо вашому дитинку майже здоровим і щасливим, і радувати вас якомога більше.

Сьогодні благословенний і освячений день, коли людина прийняла своє друге народження – духовне. Так нехай же з цього моменту життя буде легше і щасливіше, адже Ангел-хранитель тепер завжди буде за плечем. Духовності, гармонії, душевного спокою – все, що необхідно для щастя!

Від душі вітаю вас зі світлим днем ​​- хрещенням улюбленого малюка. Нехай благодатні води купелі подарують йому здоров’я, щастя і довголіття. Ангел-хранитель тепер завжди буде поруч, а Божа благодать осяє світлом. Сьогодні маленький чоловічок знайшов ще одних батьків, які будуть у відповіді за чистоту його душі до кінця своїх днів. Бажаю малюкові, і мамі з татом, і хресним, великого здоров’я, щастя, життєвої мудрості. Добру справу, що поріднило вас в цей день завжди буде великим святом для всієї родини. Бережіть в своїх душах вогник віри, надії і любові.

Вітаю дитину, батьків, а також хресних батьків з крестинами. Бажаю вашій дитині нехай і маленькими, але впевненими кроками йти за православним шляху добра, надії, благополуччя. Бажаю здоров’я і щастя вашому чаду, а вам – міцних сил і трепетних почуттів для гідного виховання, для справжнього кохання до дорогого дитині.

Вітаємо з дуже важливим і значущим подією – крестинами! Бажаємо, щоб ангел хоронитель опікав, направляв і застерігав хрещене дитя. Нехай світлим і безтурботним буде шлях дитини. Міцного вам здоров’я, легких виховних буднів, терпіння, благополуччя і багато радості за кожен пройдений батьківський етап!

Кажуть, коли людина народжується, то на небі запалюють зірочка, яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так ось, а коли маленькій істоті, після народження, датися обряд хрещення, то його тьмяна зірочка, розгорається все яскравіше і яскравіше! І в день, хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь посилає до нього свого помічника, Ангела Хоронителя, щоб він, оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай в день хрестин, зірка вашої малятказасяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужественнее і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою і красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали в скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності і процвітання.

Back to Top