Щирі привітання з хрестинами

Щирі привітання з хрестинами

Ми зробили добірку привітань з хрестинами . Даруйте своїм близьким гарний настрій.

Дорогий малюк! В цей прекрасний і дуже важливий для нас усіх день, дзвін і луна церковних молитов повідало про твоє хрещенні. Милий хлопчик, сьогодні ти став ближче до Бога, і з цього в твоєму житті з’явився ангел, який буде оберігати тебе протягом усього життя, а всі твої рідні і ми, хрещені, обіцяємо допомагати йому. Нехай збудуться всі твої мрії, вдалими будуть всі нові починання і звершення. З Божим благословенням тебе хрещеник!

Нехай Господь благословить вашу дитину. І в цей особливий день – день хрещення, нехай Ангели спустяться з небес щоб осяяти його своїм благословенням. Бажаю вашому малюкові тільки радості, здоров’я, натхнення для маленьких і великих звершень. Будьте щасливі і ви, і ваш новонароджений дитинка.

Мої вірні друзі, я вітаю вас з крестинами сина, який обов’язково виростить гідним чоловіком. Я хочу побажати вам успішно виховати свою дитину і вкласти в нього тільки найкращі якості характеру, відвагу і силу, віру і оптимізм. Нехай ваш син обов’язково виявиться переможцем в житті, чому йому посприяє розвинена цілеспрямованість, розуміння, в якому напрямку насправді потрібно просуватися. Бажаю, щоб Господь зумів подарувати безмежне терпіння і готовність стійко рухатися до поставленої мети, незважаючи ні на що. Бажаю, щоб у вашого сила вистачало бажання і сил для активного розвитку в обраному напрямку, здобутті щастя і вдосконалення світу. Бажаю дивовижною удачі, яка обов’язково повинна мати пряме відношення до будь-якій сфері життя. З днем ​​хрестин сина, майбутнього богатиря!

Мої дорогі, ви навіть не уявляєте, як я рада за вас, тому що сьогодні було проведено таїнство хрещення вашого чудового синочка. Варто зауважити, що він поводився дуже добре, зовсім не вередував, не плакав, хоча багато дітей в його віці просто не переносять цю процедуру. Але ваш малюк впорався на відмінно, тому мені хочеться, щоб так було й надалі. Нехай він радує вас своїми успіхами і досягненнями в школі, потім в університеті. Нехай він вибере для себе найкращу дорогу в життя, яка буде наповнена найприємнішими і радісними подіями. Ви – просто відмінні батьки, які заслуговують на те, щоб їх синочок радував їх. Зі святом вас, мої дорогі! Міцного здоров’я і щастя вашій прекрасній хлопчикові. Нехай все його мрії виконуються, а ідеї реалізовуються. А хресні батьки завжди будуть поруч, щоб допомогти і підказати.

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужественнее і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою і красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали в скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності і процвітання.

Back to Top