Гарні привітання з хрестинами українською

Гарні привітання з хрестинами українською

Охрестити малюка означає дати йому захист. Мама і тато – молодці, що зробили цей важливий крок. Вітаємо з тим, що відтепер ваша дитина буде під заступництвом святих сил! Нехай їх підтримка зробить малюка здоровим, міцним, витривалим! Нехай хресним вистачає сил і можливостей дбати про своє хрещеника!

Дорогі батьки прекрасної дівчинки, ви заслуговуєте поздоровлень і найщиріших побажань. Сьогодні відбулися хрестини вашої дочки, яка наблизилася до Господа і тепер може відчути Божу допомогу. Бажаємо сильної віри, яка обов’язково направить на правильний шлях і дозволить успішно подолати будь-які життєві перешкоди. Бажаємо дівчинці рости енергійної і здоровою. Нехай донечка кожен день радує якимись особистими досягненнями, своїм хорошим настроєм. Вітаємо з крестинами!

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою, і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Вітаю від щирого серця з крестинами і побажати щиро хочу міцної віри і доброї удачі, світлого шляху і великих надій, благодати життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

Вітаю дитину і батьків з крестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові і турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і заздрощів. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Від щирого серця хочу привітати вас з хрещенням крихти. Нехай цій дитині судилося пережити мільйон яскравих подій і щасливих миттєвостей. Нехай він ніколи не знає, що таке печаль і негаразди. Нехай ангел-охоронець, якого він сьогодні знайшов, оберігає і зберігає його. А ви, батьки, залишайтеся такими ж молодими і сильними, щоб показати цій крихітці світ у всій його красі! Вітаємо!

Вітаю з крестинами, з важливою подією, з великим святом душі. Тепер в твоєму серці православна віра, тепер Господь тебе оберігає і захищає від лиха. Бажаю тобі ніколи не звертати з доброї стежки твого щастя, бажаю міцного здоров’я і благодаті життя. Нехай доля твоя буде живою рікою, що мчить за течією любові і радості.

Тепер у тебе на шиї красується хрестик. Сьогодні над тобою опіку взяли ще одні батьки. Так рости же розумним, здоровим, добрим, чесним і працьовитим на радість тим, хто за тебе у відповіді перед богом.

Я хочу привітати моїх дорогих і найулюбленіших друзів з хрещенням синочка. Мені здавалося, що ще недавно ми гуляли на вашому весіллі, а сьогодні ви вже провели таке таїнство, як хрещення свого маленького хлопчика. З цього дня ви вже можете бути спокійні, тому що ваш маленький синочок знаходиться під захистом Бога. Погодьтеся, що це просто прекрасно, тому мені хочеться побажати вам всього самого прекрасного, що тільки може бути. Ваш синочок, ваш чарівний малюк заслуговує на те, щоб стати найщасливішою і здоровим. Нехай все його мрії і бажання збуваються, причому саме ви, його батьки, допоможете йому досягти цього. Зі святом вас, мої дорогі друзі. Я дивлюся на вашу сім’ю і не можу натішитися. Ви просто приклад для всіх інших сімей, так що я сподіваюся, що так буде і завжди. Вдалого вам святкування!

Back to Top