Зворушливі привітання з Яблучним Спасом простими словами

Зворушливі привітання з Яблучним Спасом простими словами

Вітаю зі святом Яблучного Спаса, за церковним Преображення Господнього! У цей день прийнято святити в церкві яблука і щедро пригощати ними оточуючих. Намагайтеся перетворитися внутрішньо, як змінився лик Христа, який побачили в цей день апостоли. Щастя, здоров’я, щедрих справ!

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб життя твоя була яскравою, смачною, соковитою, ароматною, як стигле яблучко, щоб Господь завжди оберігав тебе від усього недоброго і нехорошого, щоб у тебе завжди знаходився час для благородного вчинку, славного справи і доброго щастя.

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Шановні православні! Привітаємо один одного зі світлим Днем – Днем Преображення Господньою дорогою. Освятимо дари землі в храмах, скуштуємо яблучних плодів Другого Спаса, почастуємо медом близьких і зміцнимося в вірі. Будемо сподіватися на добре майбутнє, слухати, що підказує нам Отець Небесний, і щиро любити один одного.

Сьогодні в нашій країні відзначається один чудовий і таке світле свято, який носить цікаву назву – Яблучний спас. Сьогодні ви повинні їсти яблука, які неодмінно будутьосвяченими, тому що так ви отримаєте благословення. Нехай ці яблука принесуть вам багато щастя і радості, а також наповнять ваш будинок гармонією і затишком. Нехай у вашій родині завжди пануватиме взаєморозуміння. Сьогоднішній день допоможе вам трохи відпочити і набратися сил, а ще отримати масу позитивних емоцій. Сьогодні ваші думки повинні бути виключно правильними і чистими, тому що свято передбачає саме це. Бажаю вам міцного здоров’я, яке не буде підводити вас ніколи. З Яблучним Спасом вас! Проведіть своє свято з рідними та близькими. Їжте яблучка і насолоджуйтеся святом. Вдалого дня!

Я хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке святкується щорічно в один і той же час – шостого серпня. На початку останнього літнього місяця ми вже починаємо відзначати настання осіннього сезону, тому що Яблучний спас саме це і означає. По-іншому це свято називається як Преображення Господнє. Я хочу привітати вас і побажати тільки всього самого світлого. Нехай у вашому домі завжди буде місце тільки для радості і щастя, нехай в сім’ї панують любов і затишок. Мені хочеться, щоб ви по-справжньому розуміли, в чому полягає суть даного свята і цінували цей день. Як ви вже зрозуміли, з назви випливає, що символом цього свята є яблука, а це значить, що ви повинні сьогодні готувати страви саме з цього фрукта. Нехай цей день буде наповнений радісними і щасливими моментами.

Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Привітати з Яблучним Спасом своїми словами

Back to Top