Зворушливі привітання з Яблучним Спасом простими словами

Зворушливі привітання з Яблучним Спасом простими словами

Ми зробили добірку привітань з Яблучним Спасом . Даруйте своїм близьким гарний настрій.

У свято Яблучного Спаса бажаю Вам чудовою життя, благодатних днів, щасливих подій, міцної віри в світле майбутнє і відмінного здоров’я. Зустрічайте щоранку з теплою надією і непохитним оптимізмом. Нехай у Вашому серці завжди горить вогонь любові, поваги і милосердя!

Вітаю вас з Преображенням Господнім, Яблучним Спасом! Як стиглі, соковиті, наливні плоди, нехай ваше життя буде наповнене найголовнішими дарами: дружною сім’єю, справжніми друзями, міцним здоров’ям, цікавою справою, матеріальним достатком і благополуччям!

Мені хочеться привітати вас з одним з найулюбленіших свят, який має два цікавих назви – Преображення Господнє і Яблучний спас. Сподіваюся, що сьогодні ви будете перебувати у відмінному настрої, тому що це свято передбачає радість і добрі наміри. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті, та й не тільки сьогодні, але протягом всього вашого життя. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх бажань. Освіжаючий смачними яблучками, які заздалегідь освятите в храмі. Сьогодні вам неодмінно потрібно відвідати храм, тому краще зробіть це в компанії зі своїми близькими і рідними. Це допоможе вам поліпшити ваші відносини, тому не відкладайте це в довгий ящик. Бажаю вам всього найкращого і сприятливого. Нехай у вашому житті буде місце тільки для радості і щастя.

Дорогий мій чоловік! Вітаю тебе з Яблучним Спасом і бажаю тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я. І бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Як сталося Преображення Господа нашого, так і в житті вашої нехай зміниться все на краще. Як Господь наш страждав, але потім отримав небесне царство, так і всі ваші негаразди, що терзають душу, нехай приведуть до великої радості й удачі, перетворять ваш будинок, життя, душу. Нехай свято Преображення Господня буде початком нового етапу у вашій долі.

І в твоєму житті виповниться навіть більше, ніж побажаєш. Люби і будь любима! А я завжди поруч з тобою! Люблю і обіймаю.

У нас сьогодні такий спекотний день, який є ще й святковим. У цей день з року в рік святкується Яблучний спас. Я хочу привітати вас з таким цікавим святом, а також побажати вам всіх благ. У цей світлий і добрий святковий день ваші думки повинні бути спрямовані в правильне русло. Намагайтеся не думати про біди, тому що це всього лише забирає у вас час. Я хочу побажати вам того, щоб цей святковий день приніс вам тільки багато радості і щастя. Так як сьогодні ми святкуємо Яблучний спас, то ви можете приготувати що-небудь смачне, використовуючи яблука. Це відмінно займе вас і принесе масу позитивних емоцій. Вітаю вас з цим чудовим святом, а також бажаю тільки всього самого світлого, тобто відповідного даного свята. Будьте здорові і щасливі, а все інше додасться.

Back to Top