Зворушливі привітання з Різдвом українською

Зворушливі привітання з Різдвом українською

З Різдвом Христовим, дорогий мій хрещений. Бажаю тобі впевнено прокладати шлях до мрії, жити благодатно і добротно. Нехай в світле свято ще яскравішим засяє твоя зірка, нехай в тебе додасться сил і здоров’я, а для тебе – можливостей і щастя.

Подруга, з Різдвом! Чи не хворіти тобі весь рік, щоб гартувалися здоров’я, віра, характер і впевненість. Нехай заморозить холоднеча всі негаразди і печалі, які заважають у житті. Бажаю добра і благородства, світла і тепла. Вітаю!

Зі святом тебе! Нехай твій будинок наповнює Різдвяна казка, хай всього в ньому буде вдосталь: розуміння, затишку, радості, добра, приємних сюрпризів та трепетних хвилювань, нехай не підведе тебе здоров’я і не зрадить удача, а енергія світлого свята залишається в душі весь рік!

Пришестям Своїм в наш світ Христос освятив землю і небо! Нехай радість ніколи не відступить від вас і від ваших близьких. Бажаємо щирої радості, духовної чистоти і Божого благословення! З Різдвом!

Вітаю з цим особливим святом, Різдвом Христовим! Бажаю справлятися з усіма життєвими ситуаціями і в усьому знаходити гармонію! Нехай Ангел-Хранитель не покидає і допомагає відчувати лише щастя, любов, доброту, яких ти дійсно варта!

Дорогі батьки! З Різдвом! Це свято надії і віри, ви завжди в нас вірили, допомагали і дбали, а ми завжди знаходили в вас любов і підтримку. В цю світлу ніч сподіваємося, що і вас підтримує наша любов і вдячність. Нехай наша сім’я примножується, але в ній завжди буде панувати атмосфера затишку та злагоди!

Нехай у домі Вашому не буде ніколи суперечок, а тільки світ, гармонія, добро, любов і розуміння один одного. Бажаю, щоб у Вашому будинку було досить, щоб Ви ні в чому не мали потреби. Нехай хранитель-ангел Вас ніколи не покидає, а удача, везіння, творче натхнення завжди були за плечима. Бажаю, щоб праця воздав вдвічі більше, ніж Ви очікуєте.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім любові, здоров’я, щастя і душевного затишку. І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

У цю ніч з’явилася Божа благодать, що спасає всіх людей. В цю ніч ангели оспівують славу Вишнього Бога. Ця ніч виконана тріумфу, бо нескінченний і вічний Бог став Людиною.

Привітання з Різдвом до сліз

Привітання з Різдвом своїми словами

У цей чарівний зимовий день, коли весь світ святкує народження Ісуса Христа, хочеться побажати вам миру і благополуччя, здоров’я і душевного спокою. Нехай за сердитою хуртовиною полетять печалі і тривоги, а через поріг вашого будинку увійдуть всередину нього три сестри – Віра, Надія і Любов. Адже якщо ці три сестриці збираються разом в одному будинку – там народжується і росте щастя! Нехай ваше маленьке щастя з крихітного немовляти виросте до величезного велетня, щоб ви змогли поділитися ним з оточуючими! Будьте завжди щедрі і вам воздасться! Добра вам і божої благодаті!

Back to Top