Зворушливі привітання з Різдвом українською

Зворушливі привітання з Різдвом українською

Вітаю з Різдвом Христовим і від всієї бажаю щиро любити всім серцем і сподіватися на краще душею, збирати всіх близьких за великим столом і радувати улюблених приємними сюрпризами, вірити в свою удачу і берегти щастя, красиво мріяти і гріти серце надією.

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!

Різдво – прекрасне свято, коли на небі запалюється Віфлеємська зірка! Нехай він буде незвичайним і подарує тобі казкові чудеса, в яких живуть Віра, Доброта, Надія і Любов!

Бажаю прекрасного Різдва Христового і чудесного чарівництва. Нехай твоїй родині буде затишно і тепло в цей зимовий свято!

З Різдвом Христовим. Бажаю, щоб у твоєму серці розквітала любов, щоб в твоїй душі звучала пісня щастя. Нехай цей добре свято подарує вогник надії для тебе, мила жінка, нехай в цю мить перед тобою відкриються двері до істиною красі і блаженства.

У світле Різдво я бажаю вам, мої дорогі друзі, всього найкращого, що може бути в житті, любові, міцного здоров’я, довголіття, процвітання. Нехай справи йдуть в гору, достаток зростає, успіх буде супроводжувати в усіх починаннях. Бажаю оптимізму, віри у власні сили, натхнення і здорового авантюризму! Бажаю вашим сім’ям бути зігрітими Божою благодаттю і бути збереженими ангелом-хранителем! Нехай світле кохання гріє ваше серце, нехай помисли ваші будуть чисті, а справи угодні Господу Богу. Нехай у вашій родині завжди панує любов, в будинку живуть гармонія і щастя! Нехай ваше життя буде ясною, мирної, благополучної! Нехай здоровий дух молодості ніколи не покидає вас і ваших рідних! Я вам бажаю, щоб в цей день ви наповнили свою душу світлом, добром і любов’ю. Щоб ви прийшли до світла і до Бога і вже ніколи не сходили з цього істинного шляху!

Різдво в усі часи вважалося чарівним подією, і сьогодні в усьому світі його знають як день, вечір якого потрібно зустрічати в компанії найдорожчих, близьких людей! Сьогодні я вітаю тебе і для тебе не стане сюрпризом те, що я бажаю тобі безмежного щастя!

З Різдвом Христовим, брат. Бажаю мужності серця і віри в себе, сміливості душі і відчайдушного завзяття. Нехай в це Різдво Господь подарує твоєму серцю великі надії, які обов’язково виправдаються в найближчому майбутньому. Бажаю тобі здоров’я, сил, внутрішнього спокою і взаємної любові.

Привітати з Різдвом

Привітати з Різдвом до сліз

Back to Top