Привітання з Яблучним Спасом у прозі, українською мовою

Привітання з Яблучним Спасом у прозі, українською мовою

Вітаємо всіх православних християн з одним з найважливіших днів у році. Сьогодні один з Спасів – Яблучний, відомий так само як Преображення Господнє. Нехай же цей день, що знаменує собою радісна подія, буде радісним для кожного з нас і тільки зміцнить нас в нашій вірі

За слов’янськими традиціями сьогоднішній день знаменує настання осені і збір врожаю. З теплом і від щирого серця вітаю вас з Яблучним Спасом! Нехай ваше життя завжди буде наповнена добром, любов’ю, світлом справжніх чудес і радістю! Достатку в домі і всього самого найкращого!

Як сталося Преображення Господа нашого, так і в житті вашої нехай зміниться все на краще. Як Господь наш страждав, але потім отримав небесне царство, так і всі ваші негаразди, що терзають душу, нехай приведуть до великої радості й удачі, перетворять ваш будинок, життя, душу. Нехай свято Преображення Господня буде початком нового етапу у вашій долі.

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Вітаю зі святом Яблучного Спаса, за церковним Преображення Господнього! У цей день прийнято святити в церкві яблука і щедро пригощати ними оточуючих. Намагайтеся перетворитися внутрішньо, як змінився лик Христа, який побачили в цей день апостоли. Щастя, здоров’я, щедрих справ!

Хочу привітати вас з таким прекрасним святом, у якого таке ж прекрасне назву – Яблучний спас. Можливо, що ви не чули про це свято або просто не знаєте, чому він присвячений. Насправді, це свято знаменує собою початок осіннього сезону, хоча вам здається, що літо ще на дворі. Навіть є повір’я, що після Яблучного Спаса починаються перші холоди. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, тому що здоров’я для людини є найважливішим. Якщо ви будете здорові, то всього іншого вже зможете домогтися самостійно. Мені хочеться побажати вам щастя та здійснення кожного бажання. Їжте багато яблук, щоб отримати благословення, адже, як відомо, це свято іменується ще і як Преображення Господнє. Проведіть це свято з максимальною користю для себе. Порадуйте рідних і близьких.

Вітаю з Яблучним Спасом і бажаю, щоб душа твоя з кожним днем ​​наповнювалася чарівним ароматом і прекрасним кольором яблуневого саду, щоб для серця твого кожен день відкривав світ доброти, чудес, удачі, радості і щастя. Бажаю блага, миру і найщирішої любові дорогих людей.

Back to Top