Привітання з хрестинами своїми словами

Привітання з хрестинами своїми словами

Кажуть, коли людина народжується, то на небі запалюють зірочка, яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так ось, а коли маленькій істоті, після народження, датися обряд хрещення, то його тьмяна зірочка, розгорається все яскравіше і яскравіше! І в день, хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь посилає до нього свого помічника, Ангела Хоронителя, щоб він, оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай в день хрестин, зірка вашої малятказасяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

Вітаю з крестинами вас і вашу дитину. Від щирого серця бажаю Божої благодаті в житті дитини, миру і щастя вашій родині. Нехай ваше чадо росте в постійному оточенні любові, турботи, чуйності, розуміння і радості. Бажаю міцного здоров’я дитинці, а також його батькам і хрещеним.

Сьогодні у нашого хлопчика – хрестини. Цей день, звичайно, виявиться одним з найбільш важливих для нього. Хочу побажати для нашого прекрасного малюка щасливого дитинства, активного розвитку, виконання мрій і досягнення поставлених цілей. Нехай в житті все завжди складається ідеально і будь-які мрії збуваються. Ми, рідні та хрещені батьки, обов’язково подбаємо про прекрасне синочка, адже йому настільки важлива турбота, яка здатна виявлятися справді безмежною. Будь ласка, прийміть мої найщиріші побажання щасливого і довгого життя, привітання з хрестинами. Сподіваюся, що сьогоднішній день обов’язково принесе з собою тільки найпозитивніші і гідні зміни. З прекрасним днем, який потрібен для зміцнення духу і віри, розуміння особливостей буття, віри в майбутнє! Бережіть, дорогі, свою створену сім’ю.

Вітаємо з великим і значущою подією у вашому житті! Нехай заступництво ангела-хранителя буде милостивим, своєчасним і надійним. Нехай святий, чиє ім’я носить тепер новохрещений, оберігає від негараздів, допомагає в труднощах, вказує вірний шлях і призводить до вірних рішень. З крестинами!

Це чудова подія відбулася! З цього дня ваш малюк під найнадійнішим захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, негараздів і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!

Back to Top