Найкращі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Найкращі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Дорогий дідусю, нехай Різдво Христове подарує тобі багато світлих миттєвостей, мир і спокій в душі, щирі посмішки, радість і благословення з небес! Будь щасливий, що не болів і пам’ятай, що я тебе дуже люблю!

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

З Різдвом Христовим. І щастя є, і чудеса трапляються, і я бажаю в цьому тобі особисто переконатися. Нехай яскраве світло надії вкаже добрий шлях до мрії. Бажаю любові і здоров’я, щирих посмішок і душевного тепла.

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю щастя, світла, тепла і благополуччя у вашому домі. Нехай всі рідні і близькі будуть здорові і успішні. Хочеться побажати успіхів, променистого настрою і нескінченного везіння.

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

З Новим роком і Різдвом, улюблений братик! Нехай зимовий вітер змін замете в будинок тільки хороше! Ти для мене як лицар, який завжди допоможе і підтримає, я бажаю тобі тільки щастя і міцного духу!

Дорогі батьки! З Різдвом! Це свято надії і віри, ви завжди в нас вірили, допомагали і дбали, а ми завжди знаходили в вас любов і підтримку. В цю світлу ніч сподіваємося, що і вас підтримує наша любов і вдячність. Нехай наша сім’я примножується, але в ній завжди буде панувати атмосфера затишку та злагоди!

З Різдвом тебе вирішив привітати і побажати в такий чудовий свято самих незвичайних змін. Щоб порадувала тебе чарівна удача, листоноша листів «щастя» зі штрафами не приводив і щоб зарплата була у тебе не в маленьких конвертах, а у великих мішках!

У Різдво приємно побажати: не хворіти і не страждати. Хай береже Вас Бог від негоди і хвороб. Вітаю!

Back to Top