Найкращі привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Найкращі привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Дорога сестро! Від щирого серця вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тілу твоєму здорового духу, душі – спокою і радості, серцю – любові! На обличчі твоєму нехай завжди буде світла і ніжна посмішка, сім’я твоя хай буде міцною. Вірності і щастя тобі в житті, світлих і радісних днів і збуваються фантазій!

Від душі вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб життя твоя з кожним днем ​​ставала щасливіше і радісніше. Нехай буде здорова і міцна твоя сім’я, нехай миттєвостями насолоди і добрими надіями живе твоє серце.

Мамочка, з Яблучним Спасом і Преображенням Господнім! Як в найкращому врожаї, бажаю тобі багато-багато хорошого: міцного здоров’я, щастя, любові, матеріального благополуччя, виконаннябажань, радості і відмінного настрою щодня! Нехай Господь завжди тебе зберігає і у всьому дарує достаток!

Я бажаю, щоб всі Ваші молитви були завжди почуті, щоб не ступали навіть на поріг до Вас біди і погані новини. Нехай в небі завжди світить дороговказ, яка веде до успіхів, процвітання і щастя.

Вітаю тебе, в цей сонячний день і хочу побажати щастя і довгих-довгих років. Віруй в добро, твори добро! З Преображенням Господнім тебе і всю твою родину!

З Яблучним Спасом! Бажаю тобі сьогодні скуштувати спілі плоди нового врожаю і відчути радість і повноту життя! Нехай світло подяки і щедрості осяє серце і наповнить його добром, щастям, щирістю і любов’ю! Достатку у всьому і всього самого найкращого!

Бажаю довгих років життя, нескінченних посмішок і доброго здоров’я! Нехай Господь береже тебе і ніколи не покидає в моменти негараздів.

Вітаю з Яблучним Спасом і побажати хочу щедрих дарів природи і багатого врожаю, великої радості душі і доброї надії серця, щирого щастя і вірного благополуччя, барвистого світу і чуйних людей на життєвому шляху.

Хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке відзначають щорічно в нашій країні саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який має цікаву історію і призначення. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благополуччя і всього самого світлого і доброго. Як ви знаєте, згідно з календарем православних слов’ян, саме після Яблучного Спаса в свої права починає вступати осінь, а значить, що настає і холоду в тому числі. Однак у вас є можливість підготуватися до цього прекрасного дня, тому що ви підкріпите свій імунітет смачними і свіжими яблучками. Я вітаю вас з Преображенням Господнє, а також хочу побажати вам рясного врожаю яблук, який ознаменує благословення Господа. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті та благи, а настрій буде на висоті. Зі святом!

Привітати з Яблучним Спасом

Привітати з Яблучним Спасом своїми словами

Back to Top