Красиві Різдвяні привітання

Красиві Різдвяні привітання

Бажаю вам (тобі) яскраво і тепло зустріти чудовий сімейне свято – Різдво. Нехай за великим круглим столом збереться вся рідня, нехай звучить завзятий сміх, нехай на обличчях виблискують променисті посмішки. Нехай в (вашому) твоєму домі править любов, запанує гармонія і розуміння! Нехай твоя (ваша) життя повниться миром, яскравими фарбами і благополуччям.

Моя роднулька, моя улюблена сестричка! Бажаю тобі доброго і чудесного Різдва, в якому неодмінно буде казка, сюрпризи і подарунки. Бажаю, щоб у серці завжди горіло й миготіло від любові, щоб очі світилися щастям, а душа раділа від захвату. Ніколи не супся і не журися, нехай добро, завжди вказує правильний шлях. З Різдвом!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Різдвяні привітання своїми словами

Різдвяні привітання своїми словами

Цим чудовим Різдвяним ввечері вся наша сім’я зібралася за святковим столом в єдиному прагненні відчути в наших душах божественне світло і тепло. Нехай наші бажання з’єднуватися у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ і всіх нас. За Різдво Христове!

Вітаю з Різдвом Христовим доброго і чудового чоловіка. Побажати хочу міцних сил і поваги оточуючих, доброго здоров’я і благополуччя, щирості душі і щедрості серця, світлого щастя і благородних вчинків.

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

Різдво – дивне свято. Його люблять діти і дорослі, діти і люди похилого віку, чоловіки і жінки. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім здоров’я, щастя і душевного затишку. Нехай цих три складових ніколи не покидають вашу життєву

Краса душі нехай завжди допомагає Вам рухатися по життю. Нехай гармонія буде в серці, щоб кожен день наповнювався світлом і добром, словами любові і рідними обіймами. Нехай чудесам завжди буде місце, а вірі не залишати думок. З Різдвом Христовим!

Сестричка, вітаю з Різдвом Христовим! Нехай мороз буде лише погодою і на душі його ніколи не буде! Бажаю, щоб зірки вказували тобі вірний шлях і з тобою по життю завжди був ангел-хранитель!

З Різдвом Христовим! Нехай твоє серце наповниться веселощами, яке не залишить тебе в прийдешньому році. У цей радісний день нехай забудуться всі неприємності минулого і з’явиться дорога для майбутніх щасливих відкриттів. Нехай же труднощі обійдуть тебе стороною, а удача повернеться до тебе обличчям. Щастя тобі, любові і процвітання, і сонця, яке сяятиме над тобою завжди!

Back to Top