Красиві привітання з Пасхою у прозі

Красиві привітання з Пасхою у прозі

Спасибі, що поділилися сьогодні зі мною своєю радістю, миром і душевним світлом. Бажаю, щоб ваші великодні мрії збулися всі до однієї. Христос Воскрес!

Христос Воскресе! У мене для тебе припасені самі променисті побажання! Благополуччя і доброї волі долі, відмінного здоров’я, духовного та матеріального багатства бажаю!

Привітання з Пасхою українською мовою

Привітати з Пасхою до сліз

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Вітаємо вас з Великоднем! Нехай ваша сім’я по милості Господа буде врятована від бід, хвороб і розбіжностей! Нехай за святковим столом сьогодні зберуться найближчі люди, і нехай вони будуть з вами поруч не тільки в цей день! Будьте ближче один до одного духовно, добрішими, щире. Нас зближує НЕ відстань, а душевне тепло і розуміння. Нехай панує воно у вашій чудовій родині! Живіть у мирі, зі святом світлого Великодня вас! Христос Воскресе!

Зі святом Великодня! Нехай кожну мить цього божественного дня наповнює серце благодаттю, ласкою і захватом. А радість Христового Воскресіння спонукає до чистих помислів і добрих справ. Щастя – для душі, здоров’я – для тіла, безтурботності – для розуму! Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Нехай в світле свято Пасхи для тебе повіє вітер добрих змін. Бажаю благодаті в житті під прапором щастя, а також достатку, миру, радості й удачі. Нехай надія тебе не покидає, нехай небеса пошлють тобі здоров’я і любові.

Вітаю з найсвітлішим святом в році. Жоден світське свято не зрівняється за красою і значущості з Пасхою Христовою. І нехай сьогодні не гримить салют, не вибухають петарди, але великодній дзвін дзвонів і святкова служба в храмі приємніше всіх сумнівних народних гулянь і п’яних розваг. Великдень – це свято для людських душ, які, як ми віримо, після земного життя возз’єднуватися з Богом. Бажаю вам насолодитися сьогоднішнім торжеством світла, доброти і любові. Христос Воскресе!

Вітаю тебе від щирого серця з радісним і світлим святом Пасхи! Щороку ми святкуємо початок нового життя для всього християнського світу, торжество віри над смертю! Нехай частинка сьогоднішнього тріумфу залишиться в твоєму серці і підтримає у важку хвилину!

Back to Top