Красиві привітання з Пасхою у прозі

Красиві привітання з Пасхою у прозі

Зі святом всіх православних! З великої світлим святом Великодня! Миру і процвітання вашому будинку, благополуччя і щастя! Христос Воскрес!

Нарешті приходить світле свято благополуччя – Великдень! Хочеться побажати всім спокою і терпіння, в цьому непростому житті, достатку в домі і доброти з боку оточуючих! Христос Воскрес!

Велике свято Пасхи приходить в наше повсякденне життя. Дуже символічно, що ми зустрічаємо його навесні, коли оновлюється природа. Точно також оновлюються наші душі, серця і помисли. Це торжество віри, любові і світла. Бережіть себе від спокус, поганих вчинків, заздрості і спраги всього матеріального. Дотримуйтесь в чистоті ваші душі, даруєте любов один одному, намагайтеся бути схожими, наскільки це можливо нам грішним, на Христа – Спасителя. Будьте сильні, терплячі і щасливі. Христос Воскресе!

У день благодатної Пасхи від щирого серця бажаю тобі чистого неба, щирої радості, міцної віри, здоров’я і благополуччя! Будь щасливий і поділи своє щастя з іншими, бо за будь-яке наше добро Господь повертає все з ще більшою любов’ю і благословенням! Зі святом! Христос Воскресе!

Поздоровляю з Пасхою і бажаю бути людиною милосердя і великодушності. Нехай це світле свято подарує світлу надію і справжню віру в справжнє диво.

З Великим святом! Всього самого доброго, світлого Вам і всім рідним і близьким. І справжнього дива. Нехай виконуються всі найзаповітніші бажання.

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Ти, напевно, постив, дуже строгим був твій пост. Так разьелся, що не впізнати. Обережніше – на Великдень будеш розговлятися, смотри не лопни. З паскою!

Прекрасний свято Пасхи, прекрасні її звичаї – хресний хід, хрістосованіє, паски і фарбовані яйця, але найбільше прекрасний заповіт цього дня – полюбити ближнього. Так будемо любити один одного і за Світле Христове Воскресіння!

Вітаю з паскою! Нехай в сім’ї панує взаєморозуміння, любов, порядок і завжди присутній турбота одне про одного! Вмійте слухати і ваші благання також будуть почуті!

В день Воскресіння Христового нехай збудуться всі найпотаємніші мрії, робота принесе очікувані плоди, відпочинок буде повноцінним і приємним. Бажаю сьогодні почути багато поздоровлень і добрих слів від друзів, родичів і просто знайомих людей. Нехай настрій буде прекрасним, а душевний настрій бадьорим. Бажаю гармонії у всіх сферах життя і нескінченного величезного щастя!

Back to Top