Кращі привітання з Водохрещем українською

Кращі привітання з Водохрещем українською

Нехай водохресна вода зцілить, зміцнить як тіло, так і віру. А якщо прийнято рішення пірнути в ополонку, бажаю гігантської сили духу. І нехай всі печалі, хвороби, досада і розчарування змиються святою водою. Вітаю з великим Християнським святом, з Богоявленням Господнім.

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Нехай ваше життя в цей божественний свято, Хрещення Господнє, осяяне сяйвом небесних благ, благочестивим світлом і душевним спокоєм. Нехай Господь пошле вам в цю мить чистоту і відновлення фізичних і душевних сил. Водохресні морози відгострять вашу силу волі, зміцнять тілесне здоров’я і свідомість. Нехай Господь дарує радість, неймовірне щастя і благодать.

Дорогі мої, улюблені, рідні і найближчі! Нехай у вашій родині завжди панує щастя. Нехай хвороби, і біди не приносять вам сліз. Нехай Господь вбереже вас від будь-якої негоди. Бажаю вам фортеці віри, твердості духу і великої любові в серці. З Хрещенням Господа!

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

З Благословенням господнім! Нехай священна вода наповнить силою і здоровим духом, а водохресний мороз зміцнить тіло. Нехай негараздів протягом біжить стороною, а час уповільнює свій хід в радісні і щасливі моменти. Нехай в водохресну холоднечу серце гріє любов, доброта і милосердя. Бережіть віру, і вона обов’язково збереже Вас і вашу родину!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай в цей яскравий і чистий свято Господь наповнить вас здоров’ям, умиротворенням і радістю, а чудова сила і свята вода відродять і зцілять тіло і створять благодать для душі. Зі святом!

У цей день хочеться побажати тільки світлого, справжнього, чистого. Нехай все погане проходить повз, а все хороше – чекає біля дверей. Добра, променистого сонця, вдалою дороги, відданих і справжніх друзів поруч. Регулярного везіння, творчих ідей, веселих вихідних.

Сьогодні велике свято – Хрещення Господнє. Це свято, яке об’єднує віруючих людей і змушує вірити в чудеса. Бажаю бути чистими душею, жити, маючи віру в серці, поширювати навколо себе чистоту і доброту. Нехай у нас завжди буде душевний спокій.

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітати з Водохрещем своїми словами

Back to Top