Кращі привітання з Трійцею у прозі, українською мовою

Кращі привітання з Трійцею у прозі, українською мовою

Бог єдиний. Але він усюди. І наші свята допоможуть побачити його. Бог несе нам весну в душі. Це свято люблять усі. З Трійцею! З благословенням! У цей день потрійна сила потроїть нашу віру. Нехай Трійця подарує все, що нам необхідно!

З Днем Трійці! Нехай Свята Трійця супроводжує по життю і оберігає від горя, нещастя і негативу. Бажаю міцного здоров’я, благополуччя в сімейних справах, удачі і везіння в будь-яких починаннях.

У цей день можна отримати благословення на всі світлі справи. Не думайте, наскільки вони великі чи малі. Ваші чисті помисли будуть виконані. Адже сьогодні за Вами стежать відразу три лики божих. І сьогодні вищі сили збільшаться втричі. всіхзі святом!

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

Вітаю Вас з днем ​​Святої Трійці! Хочу побажати непохитної віри, Божої милості і обдарування, чуйного серця і доброти. Нехай Ваша душа не знає печалей і світиться щастям. Спокою, безпечності та світу Вам і вашому будинку.

У день Святої Трійці слід побажати Вам міцної віри, праведного життя і справжніх помислів. Нехай слово Боже сьогодні зійде до серця кожного. Нехай відпустить Вам господь всі ваші гріхи, вільні і невільні.

Нехай свято Трійці принесе кожній православній людині щастя і благодать Божу. Нехай здорові будуть ваші родини і благополучні всі ваші починання. Нехай поблажливість і благородство подарує вам поваги оточуючих вас людей!

Привітання з Трійцею українською мовою

Привітати з Трійцею у прозі

Зі святом Трійці вас! Нехай урочистий дзвін дзвонів наповнить душу натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, зцілить недуги і нагородить терпінням, мудрістю, життєвими благами і щасливими миттєвостями.

Вітаю з чудовим, добрим святом Трійці. Нехай небеса допоможуть знайти надію навіть в самий похмурий день, нехай твоє серце вірить, любить і радіє, нехай для тебе відкриється світлий шлях до мрій і щастя. Бажаю миру, благодаті, краси і гармонії.

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

Back to Top