Кращі привітання з Трійцею у прозі, українською мовою

Кращі привітання з Трійцею у прозі, українською мовою

Дорогі наші брати і сестри, вітаємо вас з Трійцею! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди був поруч Христос і допомагав у всьому! Нехай благословляє Господь ваші добрі справи, добрі думки і добрі душевні пориви! Нехай допоможе вам бути схожими на нашого Спасителя, нехай дасть вам глибокої віри, великої мудрості і Святого Духа! Чистого вам неба, ласкавого сонця та довгого життя з Богом!

Нехай надихають елементарні дрібниці, слова близьких і рідних. Хороші новини ніколи не припиняються. Будь-яка криза, проблеми, сумніви – йдуть швидко. Нехай відчуття будуть приємними і незабутніми. Упевненості в собі, достатку, перспективних досягнень.

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день обдарує вас справжніми радощами життя, відкриє перед вами всі двері і допоможе знайти віру в себе. Нехай те, про що ви мрієте, обов’язково здійсниться. Нехай натхнення допоможе виконати всі ваші бажання, хай ваша енергія б’є через край! Нехай кожна мить вашого життя буде бажаним і незабутнім. Вірте в чудеса, не турбуйтеся через дрібниці, цінуєте красу життя! Нехай удача ніколи не відвертається від вас, нехай щастя стане абсолютною постійною величиною в вашому житті. Цей день справді святий, так проникніться ж святістю і зробіть якомога більше хороших справ. Нехай життя відкриє перед вами нові далі і радісні перспективи. Нехай у вас будуть тільки злети, без падінь і радість без розчарувань! Зі святом Трійці!

Зі світлим і божественним святом хочу привітати, з Днем Святої Трійці! Нехай благословенні будуть небеса, а наше життя наповнене любов’ю, добротою і умиротворенням! Нехай Святі образи зберігають нас і оберігають, а Господь дарує нам милість і життєву енергію. Спокою вам душевного, благополуччя, сімейного розуміння і благодаті. Нехай в цей день відійдуть усі негоди, образи і Божий захист восторжествує.

Вітаю з чудовою Трійцею! бажаю, щоб в кожній дивовижною душі розквітала саме сьогодні потрійна любов, переливаючись Вітчим благословенням, синівську шану і неймовірною Духовністю, з кожним днем ​​роблячи нас все щасливішим!

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Back to Top