Гарні привітання з Благовіщенням у прозі

Гарні привітання з Благовіщенням у прозі

Дорогі друзі, колеги рідні люди! Вітаю вас з Благовіщення Пресвятої Богородиці! Бажаю вам вселенського світу, душевного спокою та рівноваги, життєвого досконалості і задоволення! Нехай в житті кожного з вас станеться несподіване і радісне диво!

Не дано знати людині всю глибину мудрості в промислі божому. Адже люди бачать лише частину всієї картини, що ховається від очей. Приймайте життя такою, якою вона дана, не впадайте ні в зневіру, ні в відчай, адже не дано знати все наперед. Нехай світлий день Благовіщення збагатить вірою в краще і радістю. Зі святом!

Чудове свято – Благовіщення стукає в двері. Відкривай швидше і впусти в дім радість, щастя, доброту і весняне тепло! Від душі вітаю і бажаю миру, яскравого сонця, довгого життя, любові і розуміння рідних людей, благополуччя і хороших звісток на кожен божий день!

Нехай Свята Діва Марія в це свято явить свою материнську любов, наповнить благодаттю і вкриє від всіх бід і невдач! Будьте щасливі поруч зі своїми близькими, отримуючи від них тепло і турботу і віддаючи їм натомість свою любов! З Благовіщенням Пресвятої Богородиці!

Привітання з Благовіщенням до сліз

Привітати з Благовіщенням у прозі

Сьогоднішнє свято хоч і великий, і світлий, але відрізняється своєю строгістю. Згідно з народним повір’ям в цей день птахам не дозволено вити власні гнізда, а дівчатам розчісувати волосся. А взагалі в зв’язку з тим, що свято наповнене святістю, не слід зловживати спиртним в цей день, не можна сваритися і лаятися. Потрібно повністю присвятити цей день для відпочинку, тому що так чинити для Господа. Вітаю зі святом, бажаю, щоб ваші серця переповнювала любов, кар’єрні і домашні, побутові справи успішно ладилися, нехай весь труд, за який ви беретеся швидко і з легкістю, властивою індивідуально лише вам. Бажаю не мати проблем зі здоров’ям, нехай доля подарує щастя більше чес зірок на небі, а друзі ніколи не кидають в біді. Зі святом, нехай пребуде святість, світ і благоговіння в ваших серцях.

Блага звістка вже постукала, ангели зраділи, радіючи новини про народження Ісуса Христа, давайте і ми пустимо його в свої життя і серця. Зі святом всіх, шановні, щастя вам, достатку,взаєморозуміння з усіма людьми, з якими доводиться стикатися в повсякденному житті. Нехай Бог береже, оберігає ваші родини. Заповнюйте сьогодні свої душі вірою, справжньою, яка виходить з глибини сердець. Нехай у ваших домівках зараз запанувала святкова атмосфера. У Божих храмах зараз яскраво палають свічки, все радіють, радіють, святкують. Нехай час вилікує кожну вашу душевну рану, а сьогодні в серцях переважає Божа благодать і святість. Нехай життя нагородить кожного з вас щедрими, яскравими, барвистими подарунками. Зі святом Благовіщення, друзі бажаю щирої віри в Бога, а він дасть вам сили повірити в себе.

Back to Top