Гарні привітання з Благовіщенням у прозі

Гарні привітання з Благовіщенням у прозі

Звідки ж сьогодні долинає дзвін? Віруючі люди відзначають святе свято Благовіщення. Цього дня радіють мешканці кожного куточка планети. Люди, які зараз перебувають на богослужіннях в своїх церквах просять Господа в своїх молитвах в першу чергу про здоров’я для себе і своїх родичів. Дорогі друзі, кожному з вас окремо бажаю міцного здоров’я, святості в душі, нехай над вами переважають світ, благополуччя і просте людське щастя. Бажаю, щоб в цей благий, урочистий день, в ваш будинок увійшли і залишилися в ньому назавжди Віра, Надія, Любов. Хай буде над вами святість Божа і його благодать нехай наповнить ваші душі і серця. Нехай весняна крапель звучить не тільки на вулиці, але і в житті кожного з вас. Зі святом, дорогі мої, посмішок, натхнення, радості і благодаті кожному з вас.

Світлий і дуже добре свято Благовіщення Пресвятої Богородиці щороку відзначає весь православний світ. Віруючі щорічно радіють тому, що Діва Марія понесла в своєму череві благословенного дитини, у якого на роду було написано стати Спасителем усіх людей. Нехай це свято принесе якомога більше світла і добра, прибере всі неприємні думки, проблемиі покаже, наскільки це все другорядне. Душевний спокій і віра в те, що Господь відповість на щирі молитви своїх дітей, обов’язково повинні бути присутніми в кожній людині. Нехай ваші домівки будуть благословенні, нехай Богородиця своїм крилом захищає вас і ваших дітей від усього злого і поганого, що може їх підстерігати. Нехай радість і достаток буде в будинку, а справжня віра ні коли не залишає ваші серця. Відкрийте свої серця і двері для Господа і Божої Матері, нехай вони завжди будуть поруч з вами.

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Улюблений, вітаю тебе від щирого серця з цим чудовим святом – Благовіщенням! Бажаю, щоб в цей день і в усі наступні, тебе чекали тільки благі вести! Щасти тобі у всіх проявах і радуйся тому, що маєш, при цьому збільшуючи блага!

Благовіщення це великий, світлий, великий, святе свято. Вітаю тебе, нехай Божа матір береже тебе від усіх життєвих тривог, переживань, печалей, хвилювань. Нехай вона стане твоєю покровителькою і всюди дарує тобі мир і спокій. Бажаю, щоб твоє серце було наповнене лише благими намірами, світлими думками та бажаннями. Даруй добро, люби оточуючих людей, відкинь всі погані і злі думки з намірами в сторону. Назавжди позбудься зла, в це світле свято прости щиро всіх своїх кривдників і ворогів, примирися з ними. Нехай життя обдарує тебе щедрими подарунками долі. Коли в цей день ангел спустився до святій діві з радісною новиною про те, що вона незабаром народить сина, то в світ прийшло добро. Нехай же сьогодні наші серця будуть наповнені виключно благими намірами і світлими думками. Зі святом.

Back to Top