Щиросердечні привітання з Трійцею українською

Щиросердечні привітання з Трійцею українською

Вітаю зі святом Божим – з Трійцею! Увійшло в силу молоде літо з його соковитістю барв і океаном світла – ось дари Господа усім, що в це велике свято! Нехай же завжди на життєвому шляху буде з нами Його заступництво і вічна любов!

Привітання з Трійцею у прозі

Привітання з Трійцею своїми словами

Вітаю з Трійцею і щиро бажаю йти дорогою, засіяна пелюстками щастя і зеленню надій, бажаю відкрити для серця дивовижний світ блаженства і радості. Нехай буде міцним здоров’я і доброї душа, нехай Пресвята Трійця захистить твою сім’ю від будь-яких напастей і негараздів.

Сьогодні – велике свято, Трійця! В цей день я хочу, щоб твої мрії почали здійснюватися, щоб добробут і життєва енергія ніколи не покидали тебе. Нехай близькі люди надихають на нові перемоги і звершення, а щастя буде поруч!

Свято Трійці нагадує нам про багатоликості Бога. Його сила – в його різноманітті і, в той же час, – в єдності. Згадай про те найважливіше, що є у тебе. Це три складових: здоров’я, щастя, віра. У це свято я побажаю, щоб твій ангел-хранитель подбав про тебе і не залишав тебе!

В цей православне свято Трійці Господньої я бажаю тобі жити з любов’ю в серці, з вірою і надією в душі, з блиском в очах і з посмішкою на губах. Нехай натхнення і талант допоможуть тобі добитися цілей, виконати мрії і спіймати птаха щастя!

Як на Трійцю Святу все в зелень одягнене, так і вам бажаю душею цвісти, тілом не в’янути і настрій мати райдужне! І нехай нас зберігають Отець, Син і Святий Дух!

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця хочу побажати, щоб на душі було завжди спокій, щоб в житті не згасав вогонь любові і надії. Нехай все навколо в один момент стане чудовим і прекрасним, нехай волею добрих сил і ангелів тобі вдасться знайти вірний шлях до щастя і блаженства.

Я дуже хочу привітати вас з цим прекрасним святковим днем, з Трійцею. Такий світлий і добрий день просто необхідний в нашому календарі, тому що саме це свято допомагає нам очистити свій розум. Ви повинні відзначити це свято так, щоб привернути удачу і успіх в свою сім’ю. Ви можете навіть не сумніватися з приводу того, що отримаєте благословення. Просто врахуйте кілька важливих моментів. Для початку вам потрібно буде прикрасити квартиру. Звичайно, не так, як на Новий рік, проте все ж вам потрібно ретельно підготуватися до цього свята. Відмінно підійдуть для прикраси гілочки берези і різні квіточки. Мені хочеться ще і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя і всього самого позитивного і яскравого, що тільки може бути. Ще краще буде, якщо ви відзначите цей день у колі своїх рідних і близьких, щоб залучити ще більше удачі.

Back to Top