Щиросердечні привітання з Різдвом своїми словами, до сліз

Щиросердечні привітання з Різдвом своїми словами, до сліз

Вітаємо прекрасну жінку з Різдвом Христовим! Бажаємо благополуччя, душевної гармонії, злагоди і миру, затишку і тепла, уваги і підтримки. Нехай повною чашею буде ваш будинок, великим і люблячим серце, веселим і привітним святковий день!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!

Нехай блищать кришталеві сніжинки на віях, надають особливого шарму Вашому чарівному погляду. Нехай, немов зірки, відображаються сяйвом у Вашій чарівною усмішці. Нехай на душі буде тепло, а чистота думок обдарує вірою і яскравим світлом. З Різдвом!

З Різдвом Христовим, улюблена. Ангел мій, бажаю тобі світла радості і величезного щастя в житті. Нехай кожен твій день буде таким же чудовим, як і ти сама. Я бажаю нам з тобою красивого початку нової історії нашої любові, яка почнеться саме сьогодні. І нехай це Різдво буде добрим, веселим і чудесним.

Чарівного чоловіка вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю бути щирим і чесним, спокійним іврівноваженим, турботливим, надійним і незламним!

Бог прийшов у світ немовлям, щоб звести людину до Небес! До це світле свято Різдва бажаю вам різдвяної радості, світла і світу на весь наступний рік! Христос ся рождає!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю миру, доброти і щастя. Бажаю радості, відваги серця і любові. Бажаю, щоб в це світле свято життя стало казкою з прекрасними мріями з дитинства, з міцними обіймами близьких людей.

Бажаю тільки радісних моментів і Божого благословення в це чудове свято! Нехай в серці завжди панує любов, в душі – спокій, а в будинку – затишок і тепло! Нехай всі твої найзаповітніші бажання і мрії Господь допоможе втілити в життя!

Чари відбувається не тільки в Новий Рік. Різдвяні дива допомагають душі долучитися до світу доброти і щастя. Нехай в це Різдво таке чудо відбудеться і з Вами.

З Різдвом! Бажаю величезного щастя, здоров’я і любові! Нехай серце завжди буде наповнене теплом, а будинок – затишком і посмішками! Боже, бережи вас і ваших близьких! Зі святом!

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим!

Back to Top