Щирі привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Щирі привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Прийми від мене привітання з Трійцею! В цей чудовий день я хочу побажати тобі справжнього щастя, любові та успіхів у будь-яких починаннях і справах! Нехай те, про що ти мрієш, швидше за збувається! Бажаю вірити в чудеса, не засмучуватися через дрібниці і цінувати красу життя!

Сьогодні Трійці Святої велике свято! Бажаю, щоб в будинок прийшли і залишилися назавжди – справжня любов, міцна віра і несподівана радість!

Нехай в п’ятдесятий день Трійці зійде на всіх світлий святий, чудодійний Дух великим і променистим щастям, що зігріває неймовірною любов’ю втомлену душу, надаючи окрилює надію і необхідні сили!

Сьогодні просто чудовий день, тому що сьогодні настав один з найсвітліших і добрих свят – Трійця. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого прекрасного, що тільки може бути. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, тому що немає нічого важливішого за здоров’я. А все інше вже ви і самі зможете домогтися, а Господь буде допомагати вам і направляти вас.

Вітаю зі світлим святом Трійці! Нехай Господь береже і благословляє, направляє на вірний шлях і не дозволяє оступитися! Бажаю не згасають тепла в душі, міцного здоров’я і гармонії з усім оточуючим світом! Зі святом і бережіть себе, тоді все буде пучком!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

У прекрасний день Святої Трійці, улюблений друг, я хочу привітати тебе і висловити свою радість від того, що ми зустрічаємо це чудове свято разом. Від щирого серця бажаю світ твого дому, світлої голови на всьому твоєму життєвому шляху. Нехай Господь подарує тобі найміцніше здоров’я, вкаже правильну дорогу, коли ти не зможеш зробити це сам. З Трійцею Святий тебе, любий друже!

Всім серцем і душею я хочу бажати тобі тільки добра в цей чистий і світлий свято Святої Трійці. Цей день дарує всім радість і зцілення, гілочки берези проганяють з життя все погане, а хороше неодмінно залишиться і примножиться. Щастя тобі!

Вітаю тебе в це чудове свято! Хочу побажати тобі, щоб Трійця запам’яталася відмінною погодою, гарним настроєм і чудовимоточенням! Нехай в твоєму житті все буде так, як ти хочеш, нехай доля дарує любов!

Сьогодні ми відзначаємо свято єдності трьох світлих святинею, свято Святої Трійці. У цей день ангели на небі моляться про наше здоров’я і благополуччя. Вітаю Вас зі святом і бажаю щастя, миру Вашому дому, здоров’я і світлої любові. Нехай Ваше життя буде такою чистою, як джерельна вода. Нехай птах удачі обов’язково часто прилітає до Вас. Нехай Вас, обходять печалі і біди. Нехай добро супроводжує Вас на всьому життєвому шляху. Нехай Господь вказує Вам правильний життєвий шлях.

Back to Top