Щирі привітання з Медовим Спасом у прозі, українською мовою

Щирі привітання з Медовим Спасом у прозі, українською мовою

З Медовим Спасом! Бажаю, щоб весело мріялося і солодко-щасливо жилося. Всього доброго, здоров’я, радості, посмішок і благополуччя.

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб усе твоє життя було солодким, як мед, щоб твоя душа завжди знаходила порятунок в променях відради і щастя, щоб серце твоє любило і було любимо.

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

Прекрасне свято на порозі. Медовий Спас зайди в будинок і благодать Господню залиш в ньому. Напоїв і страв смачних, медку свяченого. Бажаю життя вам в добро!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю солодких медових посмішок в життя, радісних і щасливих днів, овіяних ароматом любові і наповненими тільки добром і блаженством. Здоров’я, бадьорості, сил і світу!

Нехай ваше життя буде солодка, як квітковий мед. І нехай буде сповнена достатку і благополуччя, як бджолині соти. Помоліться, охрестити, вмийтеся святий водицею і зустрічайте світле свято медового Спаса. Нехай сьогодні в повітрі кружляє запаморочливий аромат меду і макових пирогів, а в серцях ваших нехай буде святість, всепрощення і любов.

Вітаю з особливим святом кожної віруючої людини. Нехай Медовий спас порадує особливими подіями, здатними зігріти душу і повірити в те, що все мрії можуть втілитися в реальності. Пам’ятай про те, що, думаючи про своїх ближніх людей, ти, тим самим, залучаєш добро і до себе. Тому я бажаю саморозвитку, так як саме воно може привести до справжнього щастя. Нехай всесвіт почує позитивний відгук у серці і піде назустріч у втіленні добрих побажань іншим і здійсненні твоїх сокровенних мрій. Я щиро сподіваюся, що цим літнім днем ​​ти зможеш відчути і зрозуміти, що ж означає душевне заспокоєння.Будь ласка, збережи це унікальне почуття, відчуття, як можна довше. Будь щасливий, адже ти насправді заслуговуєш цього. Ще раз вітаю з Медовим Спасом. Вітаю від душі, від чистого серця і з благими думками.

Вітаю з Медовим Спасом! Нехай не закінчуються твої запаси любові і щастя, сонця і радості. Нехай буде тепло на душі і в домі. Нехай аромат яблук і меду наповнює серце добротою. Медової тобі солодощі у відносинах!

Back to Top