Щирі привітання з Благовіщенням до сліз

Щирі привітання з Благовіщенням до сліз

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю святої віри, миру в домі, Божого благословення! Нехай збереже вас Богородиця під дахом своїх і щогодини буде наповнений добрими звістками!

Благовіщення Пресвятої Богородиці нехай наповнює ваше серце всепоглинаючою любов’ю, вкриваючи вас від усіх бід і негараздів! Бажаємо зустріти цей добре свято поруч зі своїми коханими і близькими людьми, оточуючи їх своєю увагою, зворушливою турботою і родинним теплом!

З цього дня змінилася земне життя кожного з живучих тоді і живуть тепер. Так давайте приносити цю чистоту і непорочність в наше життя кожен з прожитих днів. Вітаю віруючих з православним святом і бажаю непорушного присутності надії в краще в душах і серцях, всіх людей без винятку.

Нехай в цей день Бог благословить землю, рослини і все живе. Нехай наповниться все до країв новим життям, новим подихом. Щастя, миру, спокою в кожен куточок землі і кожну душу. Жити тільки з благими намірами, сподіватися на добро і самим безоплатно віддавати його. З Благовіщенням Пресвятої Богородиці!

Вітаю всіх з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю добра, любові, достатку, розуміння і щирих почуттів. Нехай приходять тільки благі вести і опромінюють життя світлом і богоугодними подіями. Зберігайте віру в Господа і підтримуйте ближніх і нужденних. Будьте щасливі!

Благовіщення – свято юності і радості душі, в який неможливо сумувати. Веселитися потрібно, вихваляючи Богородицю і Господа, батьків наших, дітей та онуків. Кожна людина знайшов собі місце в житті, перебуваючи поруч з кровними родичами. Все це не просто так, адже всесвіт благоволить наше щастя. Бажаю, щоб ти йшов на її відгук, незважаючи ні на що. Нехай все буде виходити так, як потрібно. Бажаю, щоб нічого і ніколи не викликало навіть крапельки смутку і сумнівів. Сіяй від щастя і благоденства оточуючих людей, які є руками Богородиці і Господа. Відкривай в собі відповідь на дії оточуючих людей. Я вірю, що в твоєму житті буде тільки світло, а будь-яка чорнота ніколи не настане. Проведи велике свято зі своїми близькими і дорогими людьми. Вітаю з Благовіщенням, світлим і гідним святом!

Привітання з Благовіщенням українською мовою

Привітання з Благовіщенням у прозі

Сьогодні всім радісно на душі, адже на дворі сьоме квітня, а значить, настав Благовіщення. Бажаю, щоб це світле свято приніс з собою все саме добре і прекрасне. Будьте щасливі і завжди оточені близькими і спорідненими душами!

Я поспішаю до Вас сьогодні з благою звісткою, розповісти, що настав час, коли кожна людина повинна радіти. Адже сьогодні відзначається Благовіщення. Хочу Вам сказати, що Бог бачить все, про що ми думаємо, і рано чи пізно за все добрі і світлі думки приходить нагорода. Бажаю зміцнитися у вірі і не втрачати надію.

Back to Top