Привітання з Вербною неділею українською мовою

Привітання з Вербною неділею українською мовою

Вітаю з Вербною Неділею! Сміливо підставляй м’які і не дуже місця для благодатних ляпасів. Нехай удари вербою будуть влучними і відчутними, щоб на всю страсний тиждень відбити охоту до обжерливості, узливання і розгульне життя! Нехай це добре рукоприкладство принесе тобі здоров’я, гармонію і виб’є з думок і серця весь негатив.

Нехай Вербну неділю пройде як суцільне свято, а всі наступні дні в році повторюють його і підвищують рівень везіння і взаєморозуміння в сім’ї.

Вітаємо зі святом Вербної Неділі! Нехай цей день принесе кожному те, чого йому так не вистачає. Нехай в кожен дім прийде те, чого там чекають!

Дорогі наші брати і сестри! Вітаємо вас зі святом Вербної Неділі! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди присутній світло і мудрість Бога – Творця і Спасителя світу! Нехай ваші душі кожну хвилину наповнюють доброта і увага до тих, хто поруч! Бажаємо, щоб Божа любов оселилася в ваших серцях і приносила рясні плоди розуміння, співчуття і допомоги іншим людям! Нехай Господь благословить вас на праведне і яскраве життя служіння близьким!

З Вербною Неділею! З усією можливою щирістю і теплотою бажаю завжди перебувати в здоров’ї, знаходити час на духовне просвітництво, користуватися своїм допитливим і світлим розумом на користь сім’ї, друзів і нужденним. Зберігайте надію, віру, любов і не забувайте насолоджуватися кожним днем.

Друзі, з Вербною неділею! Нехай з яскравими промінчиками весняного сонця і гілочкою свяченої верби до вас прийдуть боже благословення і мир. Задумайтесь сьогодні про найпотаємніше, нехай небеса допоможуть вам скоріше втілити добрі мрії і починання!

З Вербною Неділею вітаю я, З Божим осяяння – сенсом битія.Вам любові бажаю, віри, довгих лет.Пусть подарує верба чистий добрий світло!

За Євангелієм у Вербну неділю Ісус в’їхав в єрусалимські ворота на віслюку і був обсипаний пальмовими гілками. У цей день бажаю долучитися до світлого свята, нехай навіть без цього легендарного тварини. Замість пальмових гілок за традицією можна скористатися вітчизняної вербою. Аби не забути обсипати побажаннями рідних і близьких.

Вітаю з Вербною Неділею! Бажаю ступити на довгу добру стежку життя, що веде до успіху, бажаю відкрити двері в новий світ світлих надій і радісних очікувань. Нехай вербові гілочки позбавлять від хвороб та нудьги, нехай це свято подарує тобі благо і достаток.

Вітаю з Вербною неділею! Нехай у вас все буде добре! Щоб цей світлий день весеннійК Вам з теплом і радістю прийшов!

Back to Top