Привітання з Різдвом до сліз

Привітання з Різдвом до сліз

З Різдвом Христовим! Нехай осяє вам життєвий шлях зірка, як зазначила вона дорогу волхвам до дитини Ісуса! Нехай дні ваші будуть наповнені світлом, добротою, миром і гармонією.

Бажаю, щоб сходження Віфлеємської зірки і народження Христа принесло в Ваше життя все тільки саме добре, світле і тепле. Щоб Ангел-Хранитель завжди підказував вірний шлях і оберігав від смутку, печалей, негараздів. А будинок Ваш нехай завжди буде повною чашею, наповненою затишком, добром і спокоєм. З Різдвом Христовим!

Вітаю Вас зі Світлим святом Різдва Христового. Нехай у Вашому домі панує достаток і затишок, в родині буде мир і спокій. Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч, а Ви будете щасливі і здорові.

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим!

Нехай, не дивлячись на тріскучий різдвяний мороз, в ваших оселях завжди буде тепло і затишно, від світних очей і задоволених посмішок близьких людей. З Різдвом!

З Різдвом тебе вирішив привітати і побажати в такий чудовий свято самих незвичайних змін. Щоб порадувала тебе чарівна удача, листоноша листів «щастя» зі штрафами не приводив і щоб зарплата була у тебе не в маленьких конвертах, а у великих мішках!

Нехай запалиться щастя, як різдвяна свічка, щоб його полум’я проникло в усі куточки твоєї долі, прогнавши негатив і сумніви, щоб життя тебе радувала безтурботністю і чередою успіхів.

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Вітаю тебе, любий друже, з Різдвом Христовим! Нехай це свято дозволить тобі знову повірити в добро чудо і силу чарівництва, нехай міцніше стане твоя віра і сильніше дух. Бажаю тобі благодаті і світу, щирих почуттів і неземне кохання, відмінного здоров’я всієї сім’ї і вірного достатку.

Привітання з Різдвом українською мовою

Привітати з Різдвом українською мовою

Back to Top