Оригінальні привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Оригінальні привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

У цей Світле свято бажаю вам миру і добра! Нехай казка і чудеса наповнять ваш будинок, нехай у вашому домі панують радість і дитячий сміх, друзі будуть поруч, а все нещастя обходять стороною. Щастя і благополуччя! Поздоровлення з Різдвом Христовим у прозі – 2020 красивих слів.

Різдво в усі часи вважалося чарівним подією, і сьогодні в усьому світі його знають як день, вечір якого потрібно зустрічати в компанії найдорожчих, близьких людей! Сьогодні я вітаю тебе і для тебе не стане сюрпризом те, що я бажаю тобі безмежного щастя!

З Різдвом Христовим! Вітаю Вас зі світлими днями наступаючих Великих свят Різдва, Богоявлення і Новоліттям благості Божої. Бажаю Вам від народженого Ісуса Христа радості глибокої, святий і діяльної, щоб дійсним прикладом усього свого життя звіщати світові, що С НАМИ БОГ! Нехай освятить, щоб відновив і зміцнить Христос Бог наші духовні і тілесні сили на благо Святої Церкви і пастирського служіння.

Різдво – це день, коли з’явився наш Спаситель. Він дав нам віру, вказав шлях. І в цей чарівний свято, я бажаю тобі тільки хорошого: благополуччя, взаєморозуміння, душевної рівноваги. Ніколи не збивайся зі свого курсу, а якщо будуть труднощі, Різдвяна зірка вкаже тобі правильний шлях!

Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, тільки світлими почуттями, позитивними емоціями і приємними несподіванками. В цей казково-прекрасний день хочеться побажати душевної рівноваги і спокою, миру, добра, радості, здоров’я, достатку і взаєморозуміння. А також щоб жоден день не обходився без успіхів і нових досягнень! З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

З Різдвом Христовим Вас! Нехай оточують Вас посмішки, щастя і любов. Нехай Ваші кишені не знають порожнечі, а в Вашій родині нехай завжди буде тепло в стосунках, достаток і благополуччя. Нехай робота приносить не тільки прибув, але і задоволення, а друзі нехай ніколи не зраджують!

В такий чудовий різдвяний вечір я хочу привітати свою подругу зі святом! У нас вже стало традицією відзначати саме Різдво разом, і цей рік не став винятком. Моя дорога, нашої з тобою дружбу вже багато років, але мені здається, що я все одно тебе ще до кінця не знаю, тому що ти весь час показуєш мені свої різні боки. Але всі вони прекрасні, тому що ти дуже чистий і доброзичлива людина, який в будь-яку хвилину прийде мені на допомогу. Я вдячна Богу за таку подругу, як ти. Між іншим, можу сказати, що ти сильно змінила мене, звичайно, в кращу сторону. Я тебе дуже люблю! Я хочу, щоб цей рік приніс тобі багато радості і щастя, щоб ти ніколи не сумувала і не плакала.

Back to Top