Оригінальні привітання з Благовіщенням у прозі, до сліз

Оригінальні привітання з Благовіщенням у прозі, до сліз

Нехай Свята Діва приносить тільки радісні вісті! Нехай Бог допомагає в кожному доброму ділі! Кохайте і будьте коханими, щасливі і здорові. Нехай вас оточує доброта і краса. Не чекайте поганого і воно не станеться. Зі святом!

В сьогоднішнє свято Благовіщення серце радіє, його наповнює неземна радість, хочеться кожному з навколишніх побажати добра, миру, благоговіння, нехай надія окрилює вас і мчить назустріч мріям. Давайте щиро вірити в чудеса і ми не перестанемо дивуватися тому, наскільки властиво їм збуватися. Бажаю, щоб близькі, рідні, кохані люди вимовляли на вашу адресу виключно теплі слова, які радують серця і зігрівають душі. Давайте, все дружно в настільки священне свято попросимо у Бога великий, світлої, щирої, справжньої любові з палаючими почуттями і все неодмінно збудеться. Дорогі мої друзі, нехай удача з посмішкою тисне вам руку, хвороби не посміють зламати стійкості вашого духу, а заздрісники не наважаться навіть ненароком завдати хоч найменшу образу вашим щирим серцям. Зі святом вас, миру і добра.

Я прославляю сьогодні Архангела Гавриїла, Діву Марію і нашого Спасителя. Бажаю, щоб свято Благовіщення приніс в твій дім радість, щастя і благополуччя.

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Саме в цей день Діва Марія дізналася благу звістку про те, що стане Богородицею і матір’ю Спасителя нашого, Ісуса Христа. Нехай же в цей світлий свято наші душі наповнюються тільки найкращими помислами, щоб в житті кожного з нас була своя блага вість.

З Благовіщенням. Нехай добрі вісті приходять до твого дому, нехай Господь веде тебе дорогою миру, любові, благодаті, нехай серце таїть світлу надію і іскорку доброти.

Вітаю з Благовіщенням і бажаю в це світле свято чистих помислів, миру в душі, добрих гостей в будинку і тільки радісних новин. Нехай Пресвята Богородиця допомагає в будь-якій справі, оберігає і рятує. Щастя, любові і віри!

Понад дві тисячі років тому Діві Марії архангел приніс благу звістку, і навіть згадку про цю подію дуже важлива для нас. Вітаю вас зі святковим днем, бажаю мудрості, любові, смирення, терпіння у випробуваннях життя і якомога більше хороших, радісних новин!

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.

Back to Top