Найкращі привітання з Трійцею у прозі, до сліз

Найкращі привітання з Трійцею у прозі, до сліз

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

У світлий день березового свята Пресвятої Трійці прийміть наші добрі і теплі побажання миру, поновлення, душевної радості, любові і веселощів.

Вітаю з Трійцею і в цей добре свято всім серцем бажаю, щоб в житті траплялося тільки хороше, щоб погода за вікном завжди була ясна, щоб серце відчувало все прекрасне, щоб кожен день дарував і радість, і надію, і любов.

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоє життя стукали тільки добрі вісті, щоб кожен день в тебе знаходилися сили для добрих справ, щоб в твоєму домі ніколи не згасло світло блага і щастя, щоб на твоєму шляху завжди горіло зелене світло до успіху, процвітання і здійснення бажань.

Прийми мої найщиріші побажання в це світле свято – День святої Трійці. Хочу побажати, щоб він подарував тобі все те, про що мрієш, щоб доброта, світло і щастя наповнили твоє серце, а життєві обставини завжди складалися тільки в твою користь! Бажаю тільки кращого!

Вітаю вас з Трійцею! Хочу сьогодні побажати вам найголовнішого – віри! Віри в Господа, в себе, в близьких людей і, нарешті, віри в диво, адже чудеса відбуваються лише там, де в них вірять! Нехай життя буде яскравим і насиченим, щасливим і радісним!

Вітаю зі святом Трійці і від усього серця бажаю смарагдових надій і світлих мрій, квіткового раю в життя і справжнього щастя. Нехай твоя віра і любов не дозволять ніколи опустити руки, нехай життя твоє завжди буде сповнена дзвінких пісень радості і щирих почуттів любові.

Нехай цей день осяє світлом ваш світ, нехай до вашої оселі прийде святе тепло. Не повинно бути в світі самотніх людей, нещасних і покинутих. Бажаємо вам завжди зустрічати свята навіть не втрьох, а в колі величезної і дружної сім’ї. Щастя, тепла і світу в вашому домі.

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю, щоб життя твоя стелиласядалекої доброї квітучої дорогою удачі і щасливого надії, щоб в будинку твоєму завжди горів вогонь затишку і любові, щоб серце твоє ніколи не втомлювався вірити в краще. Здоров’я, благополуччя і миру.

Вітаю вас з Трійцею. Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів, невдач і побутових проблем. Бажаю вашому будинку добробуту, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі.

Back to Top