Кращі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою

Кращі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою

З Новим роком, з Різдвом! Нехай приходить радість в будинок, Кружляє щастя хоровод, нехай удача підморгне, посміхнеться нехай успіх, Буде свято краще за всіх!

Новорічні свята – це маленьке диво, якого з нетерпінням чекають дорослі і діти. Закривши очі, ми загадуємо бажання і свято віримо в те, що вони збудуться. Нехай Ваші мрії виконуються кожен день в цьому новому році!

Колеги, вітаю всіх з добрим і світлим святом Різдва Христового і Новим роком! Бажаю, щоб всі надії виправдовувалися, щоб всі мрії збувалися, щоб всі ідеї втілювалися, щоб рідні не хворіли і не боліла у вас душа. Нехай в житті неодмінно станеться різдвяне диво, яке надихне на нові досягнення в роботі і подарує щастя серцю.

З Різдвом і з Новим роком! Ми бажаємо вам всіх благ! Нехай весь рік ваш буде бадьорим, не турбує вас ніяк! Нехай удача та везіння Поруч по п’ятах йдуть! Радість нехай і настрій Вас завжди всюди чекають!

Вдихаючи зимовий повітря, змішаний з ароматом їли, мандаринів і ще чогось чудесного і казкового, я від душі вітаю Вас з Новим роком! Нехай збуваються всі Ваші надії, всі найсміливіші бажання і очікування, тому що це свято – чарівний! Доброго Вам здоров’я і тільки щасливих днів у новому році!

З Різдвом тебе і Новим роком! Нехай весь світ, як диво, заіскриться, Вражаючи сонячним сходом; Щось неможливе трапиться … Ці дні сповнені сюрпризів всяких: Чари за кожною гілкою ялинки. Треба лише зауважити в тіні яскравих Шариков і зірок його осколки!

Від щирого серця я вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю тільки світу, світлого щастя, вірного кохання і достатку. Нехай в будинок приходять благо і добро. Нехай в сім’ї все буде миле оце і здорові. Нехай навколо будуть радість і успіх. Нехай душу радують тепло рідних і дзвінкий сміх.

Вітаємо з наступаючими святами і бажаємо вам чудового настрою! Нехай Господь оберігає вашу сім’ю, і удача зі щастям супроводжують цілий рік. Найнеймовірніші очікування виправдаються в потрібний момент. З Новим роком і Христовим Різдвом! Миру і добра вашій родині!

Дорогі колеги, від щирого серця хочу привітати кожного з вас з наступаючими святами! Старий рік був для нашої компанії непростим: подій було багато, і далеко не всі з них були позитивними. Однак ми з легкістю справжніх професіоналів подолали всі труднощі, хоча часто починало здаватися, що удача і зовсім відвернулася від наших проектів.

Вітаємо Вас з Новим роком! Бажаємо, щоб все, що Ви задумали, обов’язково здійснилося! Нехай настрій буде відмінним, а сумні моменти підуть у небуття. Адже Новий рік – це прекрасний і казкове свято, що надихає на нові справи і добрі вчинки.

Back to Top