Кращі привітання з Благовіщенням українською

Кращі привітання з Благовіщенням українською

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці, це день, коли Божа мама отримала добру звістку, так нехай же все новости нашому житті будуть виключно добрими, щастя всім в житті, доброти в помислах, радості в серцях, світу в душах, любові до Бога і ближніх!

Улюблений, вітаю тебе від щирого серця з цим чудовим святом – Благовіщенням! Бажаю, щоб в цей день і в усі наступні, тебе чекали тільки благі вести! Щасти тобі у всіх проявах і радуйся тому, що маєш, при цьому збільшуючи блага!

Всіх мирян хочу привітати з світлим святом Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай Матір Божа всіх вас оберігає, захищає від бід і веде вас по життю, висвітлюючи ваш життєвий шлях!

У свято Благовіщення пресвятої Богородиці, в день, коли світу з’явилася блага вість, я бажаю вірною віри і допомоги Господа, вічного спасіння і позбавлення від грішних помислів, доброго і благодатного шляху по життю, вдосконалення себе і очищення душі.

Вітаю з великим християнським святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай все в житті приносить душевне задоволення, спокій, мир і гармонію. Нехай будинок повниться затишком і достатком. Нехай чистими будуть помисли і дії. Щастя вам, благих вістей, добра і любові. Нехай ваша віра буде міцна і непохитна!

Нехай сьогоднішній християнське свято принесе у Вашу оселю щастя та радість, нехай душа сяє теплом надії, нехай серце горить яскравими променями любові, а сімейне вогнище нехай завжди буде наповнений світом, розумінням і спокоєм! З Благовіщенням!

Сьогоднішнє свято хоч і великий, і світлий, але відрізняється своєю строгістю. Згідно з народним повір’ям в цей день птахам не дозволено вити власні гнізда, а дівчатам розчісувати волосся. А взагалі в зв’язку з тим, що свято наповнене святістю, не слід зловживати спиртним в цей день, не можна сваритися і лаятися. Потрібно повністю присвятити цей день для відпочинку, тому що так чинити для Господа. Вітаю зі святом, бажаю, щоб ваші серця переповнювала любов, кар’єрні і домашні, побутові справи успішно ладилися, нехай весь труд, за який ви беретеся швидко і з легкістю, властивою індивідуально лише вам. Бажаю не мати проблем зі здоров’ям, нехай доля подарує щастя більше чес зірок на небі, а друзі ніколи не кидають в біді. Зі святом, нехай пребуде святість, світ і благоговіння в ваших серцях.

Радісна подія, день прекрасних новин і добрих подій – Благовіщення настав! Бажаю Вам справжнього щастя, успіхів у долі, великих починань і сміливих дерзань, а найголовніше – щоб кожен Ваш крок назустріч добра і щастя супроводжувався небесної підтримкою!

Back to Top