Гарні привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

Гарні привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

Нехай кожен новий день приносить Вам Божу радість і Боже благословення! Сьогодні – день Святої Трійці, день, коли апостоли майже 2000 років тому, слухаючись веління Христа чекали хрещення Духом Святим. В цей день Бог явився їм у третій Своєю іпостасі! Дух Святий хрестив їх допоміг їм в подальшому будувати Церкви, дав дари зцілення, пророцтва і також інші дари. Нехай кожен Ваш день буде наповнений Божими чудесами і Його радістю!

Прийміть від мене вітання з чудовим святом, одним з найбільш чудових в православному календарі! Нехай в Трійцю збудуться ваші мрії і заповітні бажання, нехай радість назавжди оселиться у вашому серці, а доброта і любов зігріють душу!

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Нехай в світле свято Трійці до вас прибуде щастя, і увірветься світ в ваш будинок, віджене всі негоди. Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!

Вітаю тебе зі святом! Сьогодні – Трійця, так нехай же в цей день здійсняться всі мрії і бажання! Нехай життя відкриє перед тобою нові горизонти і чудові перспективи, нехай тебе чекають тільки злети, і ніколи не буде розчарувань!

У свято великої Трійці нехай збудуться всі надії, і наповниться серце щастям, нехай запалиться яскраве світло в життя і оселиться радість в душі.

Прийміть поздоровлення з чудовою Трійцею! І нехай чудова зелень навколо шелестить у вашій душі сьогодні неймовірною любов’ю,переливаючись в променях сонця щастя райдужної душевністю і Господнім благословенням!

З Трійцею, потрійним благословенням! Бажаю не піддаватися сьогодні ніякому, навіть самому красивому, спокусі, а тримати свою дивовижну духовність і незворушну рішучість на гідному рівні!

Back to Top