Гарні привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Гарні привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Давайте сьогодні, в це чудове свято Різдва, побажаємо один одному ніколи не забувати близьких людей, допомагати один одному і дарувати свою любов тим, хто її потребує. Будьте щасливі, рідні!

У сучасному світі дуже цінно йти рука об руку з людиною, близькою тобі по духу. Я дуже радий, дорогий друже, що ти завжди поруч, що з тобою ми можемо втілювати в життя мільйони божевільних ідей. І, незважаючи на те, що я радий новому, минулий рік проводжаю з легким смутком. Спогади про нього найтепліші: ми багато з тобою встигли. З Різдвом і Новим роком! Спасибі, що ти є в моєму житті.

Залишилися лічені години до чарівного миті, коли старий рік віддасть кермо влади новому. З волі долі нам уготовано багато подій, про характер яких ми навіть і не здогадуємося. Наша пам’ять повниться недавніми спогадами, пов’язаними з пережитим роком, що минає. Ці емоції можуть мати різний окрас. Але, в будь-якому випадку, негатив, саме час залишити там, де йому місце, а саме, в році, що минає. Щоб в Новому, по-справжньому відчути смак і повноту життя!

Під іскрить сміх, кришталю передзвін, Що розносяться всюди зараз, не змовкаючи, З новим роком прийшли тебе, з Різдвом Я привітати поспішаю, солодкого життя бажаючи. Як чарує своєю красою снігопад, Хто відкриваєпогляду пухнасту стіну, Нехай так почуття любові над тобою ворожать, Ні на мить не пускаючи з дивовижного полону! А на хмарі білому, дивлячись зверхньо, ​​Бог, сміючись і босими розмовляючи ногами, З доброю звісткою нехай шле кожен день голубка І кидається щастям в тебе, як сніжками!

Коли січнева ще в розпалі хуртовина, І білий сніг укутав міста, Церковний дзвін звучить по всій окрузі: Над Віфлеємом запалюється зірка. Спаситель світу в цю ніч народився! Господь прощення всім людям посилає. І Ангел Божий раптом з небес спустився, І людям радісну новину звіщає. Нехай Різдво наповнить будинок ваш щастям, І звістка благая піснею зазвучить, Обминають стороною все негоди, І радість в двері до вас скоро постукає.

Новий рік – свято сімейне. Кожній родині я б побажав накрити святковий новорічний стіл, за яким і привітати один одного. І ще – радості! І віри! І, звичайно, удачі, а якщо її не буде, то надії! Чи не вбивати в собі життя! Мені б хотілося, щоб в кожній сім’ї різні покоління розуміли один одного.

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю нових радощів і можливостей в житті. Бажаю новорічної надії і різдвяного дива. Бажаю сімейного затишку і життєвої енергії. Бажаю справжнього чаклунства і щастя. Бажаю здоров’я і миру. Бажаю любові близьких і великого везіння в будь-яких справах.

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим до сліз

Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою

Back to Top