Гарні християнські привітання з днем народження своїми словами, у прозі

Гарні християнські привітання з днем народження своїми словами, у прозі

Ми зробили добірку християнських привітань з днем народження . Даруйте своїм близьким гарний настрій.

У цей радісний і урочистий день поділяємо з вами радість свята і сердечно вітаємо вас з Днем Народження! Бажаємо вам щастя, любові, задоволень, достатку, щоб душа насолоджувалася і співала, а віра ваша нехай буде постійною! Нехай ваша душа не знає холодів, нехай буде світлом осяяний кожен день, а життя ваше нехай нагадує квітучий сад! Нехай вічно вас зберігає Божа рука, а вам бажаємо бути в Божих мріях і серце! Бажаємо вам всією душею відчувати підтримку Бога, бажаємо вам у Всевишнього знаходити відповіді на всі питання! Бажаємо вам у всьому уподібнюватися Отця нашого і Спасителя Ісуса Христа, і нехай він вас ніколи не залишає на бездоріжжі! Нехай господь Бог дарує вам допомогти і нескінченну любов взамін на вашу щиру віру в нього! І нехай ваша любов до Творця ніколи не згасне серед мирської суєти! Береже вас Господь!

Бажаю тобі в цей день народження гармонії і щастя в душі, міцного здоров’я та здійснення всіх найдобріших заповітних бажань! Нехай віра в Бога з кожним днем ​​стає тільки сильніше, а Всевишній у відповідь посилає тобі своє благословення!

Вітаю з днем ​​народження! Розкрийте вікно, впусти літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу сім’ю, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров’я та віру в краще.

У цей чудовий день прийміть щирі вітання з Днем Ангела! Нехай Божа благодать, улюблені люди і глибока віра оточують вас на цій землі! Бажаємо, щоб везіння, успіх, віра і натхнення стали постійними супутниками вашого життя! Нехай ангел-охоронець невпинно береже вас від важких недуг! Нехай господь Бог зміцнює і втішає вас у важкі часи! Бажаємо вам нести в цей світ любов і милосердя всім нужденним! Бажаємо вам всього, що ми маємо, віруючи в Бога! Любові, яка ніколи не згасне, життя, яка ніколи не закінчиться, праведності, яка ніколи не опоганиться, світу, який вище всякого розуму! Радості, яка ніколи не зменшиться, надії, яка ніколи не помре, слави, яка ніколи не затемнити, світла, який ніколи не згасне! Сили, яка ніколи не ослабне, краси, яка ніколи не зміниться, мудрості, яка ніколи не підведе, і джерела, який ніколи не вичерпається!

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні і близькі залишалися поруч.

Благослови тебе Господь. Нехай в цей світлий день твого народження зійде на твою голову світле щастя і благодать. Бажаю добра і миру в життя, чуйності серця і милості душі, міцного здоров’я і щирою любови.

Back to Top